POS-ul se racordeaza la viitorul complet mobil, folosind smartphone-ul si un dispozitiv conectat la acesta pentru a plati precum la un POS obisnuit: mPOS. 

mPOS-ul este recomandat pentru incasari prin plata cu cardul, orice profesie liberala ai avea. Vine la pachet cu o aplicatie accesibila, pentru a iti usura administrarea afacerilor tale. Fie ca ai SRL, PFA, intreprindere individuala, intreprindere familiala sau institutie de invatamant privat, acum poti incasa bani de la clientii tai oriunde si oricand.

Plati oriunde
Plati oriunde

Plati oriunde
  • Tranzactia este autorizata foarte rapid, la fel de rapid ca Internetul de pe telefonul tau;
  • Toate tranzactiile facute cu orice tip de card se deconteaza în cel mult doua zile calendaristice;
  • Terminalul se conecteaza cu banca prin tableta sau telefonul tau mobil, atat timp cat esti conectat la Internet.

Plata mobila
Plata mobila

Plata mobila
  • Plata se poate face exclusiv cu prezentarea cardului de catre posesor. N-ai nevoie decat de o aplicatie pe telefonul mobil (pe care o primesti de la noi) si de cititorul de card. Poti lasa clientul sa utilizeze cititorul astfel incat sa se simta in siguranta. De asemenea, ii poti trimite chitanta pe adresa de mail, daca doreste.

Un plus in administrarea afacerii
Un plus in administrarea afacerii

Un plus in administrarea afacerii
  • Cu ajutorul aplicatiei, poti vedea tranzactiile facute de orice angajat in timp real, poti administra operatori de mPOS, poti scoate rapoarte, operatiuni de anulare si multe altele.
  • Aplicatia este compatibila atat cu iOS, cat si cu Android.