Ocolul Pământului
în 80 de secunde?
Nu și cu Home'Bank!

Imaginează-ți că te afli acasă la tine, în orașul tău, în țara ta... și primești o notificare despre o tranzacție efectuată în contul tău din alt colț al lumii. Fie că e vorba de Budapesta, Paris sau Brazilia, toate aceste arii geografice sunt diferite de cele unde folosești de obicei aplicația. Pentru a combate aceste fraude, am lansat o funcționalitate în Home'Bank care poate bloca asfel de tranzacții suspecte folosind coordonatele GPS ale dispozitivului tău.

Activează geolocalizarea și oprește fraudarea!


Urmărește pașii de mai jos sau tutorialul video pentru a activa opțiunea

  1. Intri în Home’Bank
  2. Selectezi Mai multe
  3. Selectezi Securitate și login
  4. Selectezi Geolocalizare

Opțiunea poate fi activată sau dezactivată oricând. După activare, aceasta funcționează doar cu locația telefonului pornită. În cazul în care oprești permisiunea de locație pentru dispozitivul de pe care accesezi aplicația, nici noi nu vom mai putea folosi serviciile de geolocalizare, chiar dacă în aplicație serviciul va apărea ca fiind activ.

De asemenea, e important să știi că sistemul funcționează doar pentru a detecta operațiunile suspecte, fără a fi colectate date în scop comercial.

Ce fel de tranzacții sunt vizate?

  • tranzacțiile efectuate la POS;
  • transferuri bancare;
  • operațiuni inițiate în Home’Bank, cum ar fi autorizarea plăților securizate, vizualizarea datelor cardului, sau chiar autentificarea în aplicație.

Povești de adormit copii păcălesc adulții zi de zi, iar unele dintre acestea fac înconjurul lumii. Protejează-te de ele activând geolocalizarea din Home’Bank.