Notificare iunie 2023

  Dobânda pentru conturile tale de economii

  Începând cu 10 august 2023, dobânda pentru sumele din conturile ING Economii și ING Economii pentru copii va fi 2% pe an. Ca şi până acum, dobânda se aplică pentru sume de până la 1.000.000 lei/cont pentru ING Economii respectiv sume de până la 500.000 lei/cont pentru ING Economii pentru copii, iar tot ce depăşeşte această valoare nu beneficiază de dobândă. În continuare ai 0 costuri de administrare sau transfer și poți folosi oricând banii economisiți fără să pierzi dobânda acumulată.

  Găsești oferta noastră completă pentru produsele de economisire în Home’Bank şi pe ing.ro.

  Nou în Home’Bank. Știi unde ai salvat cardurile?

  Începând din luna mai 2023, poți vizualiza în Home’Bank comercianții la care ai salvat online datele cardului tău și care le pastrează sub forma unui token (un nume de cod unic care se generează la solicitarea comerciantului, pentru a înlocui și proteja numărul cardului). Important de știut: Există și comercianți care folosesc alte tehnologii decât tokenizarea pentru salvarea datelor cardului. Aceștia nu vor apărea în lista din Home’Bank În plus, pe lângă opțiunea de vizualizare, ai și posibilitatea de a solicita ștergerea oricărui token afișat.

  Pentru a vizualiza lista comercianților și a token-urilor aferente, intră în aplicatia Home’Bank și selectează unul dintre cardurile ING, din meniul “Cardurile mele” - Optiunea Vezi unde ai salvat cardul online.

  Opțiuni noi pentru serviciul Portează-ți Banii

  Începând cu luna iunie 2023, pentru serviciul Portează-ți banii - opțiunea plată automată (din Home'Bank - meniul Plăți), utlizând cardul tău emis de altă bancă din România, vei putea să îți activezi două noi frecvențe de portări automate pe lânga opțiunea lunară existentă:

  • Portare o dată pe saptamână
  • Portare de 2 ori pe lună

  De asemenea, creștem și limita maximă a sumelor ce pot fi transferate către contul tău ING de la 12.000 RON la 20.000 RON pe lună.

  Personalizarea notificărilor push

  Din luna august 2023, dacă ai serviciul Alerte activ cu opțiunea PUSH, îl vei putea personaliza astfel:

  • selectarea contului (curent sau de împrumut ING Credit Card) pentru care nu mai vrei să primești alerte atunci când plătești sau încasezi bani;
  • setarea unei sume minime începând cu care vrei să fii notificat cu privire la plățile și încasările din conturile tale;
  • opțiunea de notificare atunci când soldul oricărui cont curent atinge o anumită valoare stabilită de tine;

  Toate acestea pot fi realizate gratuit din Home'Bank - Mai multe – Servicii și setări.

  Pentru că Alertele de tip push nu pot fi activate și nu pot funcționa fără a avea serviciul Home’ Bank activ și aplicația Home’Bank instalată pe dispozitivul mobil pe care se vor primi aceste alerte, am inclus toate caracteristicile acestora, precum și noile funcționalități mai sus menționate, în Condiții generale pentru furnizarea serviciului Home’Bank, pentru a avea toate informațiile într-un singur contract.

  Proces nou de înregistrare dispozitiv mobil de încredere

  Începând cu luna august 2023, dacă deții serviciul Home’Bank cu parolă și SMS vei avea la dispoziție un nou proces pentru a înregistra noile dispozitive mobile de încredere (smartphone/ tabletă) în Home'Bank. În procesul de salvare a acestora vei avea posibilitatea să activezi și opțiunea de autentificare și autorizare facială sau cu amprentă.

  Am detaliat în Condiții generale pentru furnizarea serviciului Home’Bank procesul curent de înregistrare dispozitiv de încredere, precum și noul proces de înregistrare dispozitiv de încredere mobil valabil din august 2023.

  Cu această ocazie îți reamintim că elementele pentru accesarea și utilizarea serviciului Home’Bank trebuie păstrate în siguranță.

  Documentaţie

  Poţi găsi, pe larg, ce ţi-am povestit mai sus în următoarele documente, care au fost modificate în consecinţă. Fiecare document poate fi accesat prin click, urmărind link-urile de mai jos:

  Versiunea în limba Română

  English version

  Informațiile și documentele contractuale actualizate ți se aplică începând cu 10 august 2023, cu excepția cazului în care a fost prevăzută în mod expres o altă dată în notificare.

  Recomandarea noastră este să citești cu atenție toate documentele contractuale actualizate, iar dacă nu avem nicio veste de la tine până cel târziu la data de 10 august 2023, înseamnă că ești de acord cu modificările, cu excepția celor pentru care am indicat că vor intra în vigoare mai devreme de această dată. În cazul acestora, ne poți anunța până la datele respective.

  Ne poți contacta oricând pentru mai multe detalii privind actualizările de mai sus, precum și pentru orice alte informații, la oricare dintre numerele de telefon: *2ING (*2464) - apelabil din orice reţea naţională, 031.406.2ING (031.406.2464) - apelabil şi din străinătate.