Frank Rokers

    Frank Rokers are o experiență de peste 25 de ani în domeniul bancar și în managementul riscului, atât în cadrul, cât și în afara ING. Frank și-a început cariera în anul 1996, în ING, ocupând în Olanda roluri în Retail, Business Banking și Wholesale Banking. În 2005, Frank a făcut tranziția către zona de risc.

    Ulterior, el a condus Managementul Riscului de Credit al TMB Bank, în Thailanda, și a deținut poziția de Head of Risk Management & Corporate Improvement în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Bank of Beijing, în China. În 2015, Frank a preluat funcția de Chief Risk Officer (CRO) al TMB Bank și a fost numit președinte al Comitetului de Management al Riscului din Consiliul de Administrație al TMB Asset Management. Înainte de venirea în ING Bank România, Frank a fost CRO al ING Italia, poziție pe care a ocupat-o pentru aproape 5 ani, începând din anul 2018.

    Experiența sa foarte bogată – în arii precum riscul financiar și non-financiar, modelarea riscurilor, combaterea spălării banilor sau conformitatea – se integreaza perfect în strategia de creștere echilibrată și responsabilă a ING Bank România, completând totodată în mod organic echipa de management a băncii. Lui Frank îi plac tenisul, tehnologia și călătoriile cu familia.