Direcții Sustenabilitate

Direcții Sustenabilitate

Fără doar și poate, una dintre cele mai mari provocări ale societății de azi este sustenabilitatea în toate formele ei. De la schimbările climatice care ne amenință atât planeta, cât și pe noi, până la inegalitate sau sănătate financiară precară. Provocările cresc, iar guvernelele și afacerile trebuie să acționeze rapid. Lumea se schimbă, iar banking-ul trebuie să se schimbe în același ritm.

ING finanțează societatea de astăzi, ceea ce înseamnă că finanțăm și lucruri care nu sunt sustenabile. Însă, vrem ca sustenabilitatea să fie în centrul activităților noastre prin definirea a noi moduri de a face business. Este vorba despre a face un progres împreună, pas cu pas.

ING își propune să fie un pionier în ceea ce privește definirea noilor moduri de a face business. Vrem să fim lideri în ceea ce privește construirea unui viitor sustenabil pentru compania noastră, pentru clienți, societate și mediul înconjurător. Cum vrem să facem asta?

Ne concentrăm pe acțiunea climatică:

Colaborăm: lucrăm cu clienții pentru a-i ajuta să își îndeplinească obiectivele sustenabile și accelerăm propriul nostru impact prin parteneriate și construirea unor coaliții.

Gestionăm cele mai importante riscuri sociale și de mediu, în timp ce oferim protecție biodiversității și drepturilor omului în toate relațiile noastre.

Lucrăm pentru a susține sănătatea financiară și incluziunea pentru clienții noștri și comunități.

Și ne încurajăm angajații să contribuie la toate aceste activități.

Societatea este în tranziție către o economie cu emisii de carbon reduse. La fel și clienții noștri, la fel și ING. Finanțăm deja multe activități sustenabile, dar în continuare finanțăm mai multe care nu sunt.