Progres, nu perfecțiune

Companii mari

Finanțare sustenabilă pentru lumea reală

Nu mai este nicio cale de întoarcere. Sustenabilitatea este o preocupare universală și extrem de urgentă. Nu mai putem amâna eforturile noastre de a lupta cu criza climatică. Momentul pentru a acționa este acum.
Pentru mediul afacerilor, provocarea unei transformări sustenabile constă în găsirea echilibrului între nevoia de a păstra afacerea în mișcare și implementarea schimbărilor pentru a-și atinge ambițiile de sustenabilitate. Este un proces cu adevărat complex, înțelegem acest lucru. Suntem conștienți de realitățile dificile din sectoarele în care activați. Și de faptul că sustenabilitatea nu se întâmplă peste noapte. E nevoie de mulți pași mici, care uneori ne provoacă, alteori ne sunt necunoscuți, pentru a reuși să ducem sustenabilitatea la următorul nivel sau chiar mai departe.
Suntem dedicați să construim un viitor mai sustenabil – împreună cu voi, clienții noștri. Vă putem ajuta cu sfaturi, soluții financiare, cercetare sau informații valoroase.
Pentru a vă putea concentra în continuare pe afacerea dumneavoastră… într-un mod sustenabil. Aflați mai multe despre strategia ING Bank de sustenabilitate aici. Aflați mai multe despre tranziția antreprenoriatului către sustenabilitate aici.

Progres, nu perfecțiune. Sustenabilitatea este o oportunitate

Florin Ilie, Deputy CEO & Head of Wholesale Banking în ING Bank România, explică cum abordăm sustenabilitatea pe segmentul corporativ în ING. La nivel de grup, în prima jumătate a anului 2021, am avut 133 de tranzacții sustenabile, iar tendința este de accelerare. Și în România am acordat astfel de finanțări sustenabile.
Află de ce sustenabilitatea reprezintă o mare oportunitate.

Raportul de progres - First integrated climate report