Pentru decizii inteligente de la început

IMM-uri

Pentru noi, divizia de business a ING Bank România preocuparea pentru sustenabilitatea afacerilor este o prioritate, de aceea ne dorim să oferim antreprenorilor din toată țara acces la programe de dezvoltare și consiliere. Acces la experți, mentori și specialiști financiari pentru a-și duce afacerea la următorul nivel.

Ne bucurăm să putem contribui la creșterea sustenabilă a antreprenorilor din România, prin dezvoltarea împreună cu partenerii noștri a unor programe și platforme menite să susțină dezvoltarea continuă a companiilor pe întreg parcursul vieții acestora.

Serge Offers, Head of Business Banking, ING Bank România.

Bazele sustenabilității se învață împreună

Antreprenorii sunt deja preocupați de tema sustenabilității, conform unui studiu derulat de către ING. Aceștia și-au exprimat dorința de a trece la practici sustenabile, dar și nevoia de a afla mai multe informații despre ce presupune sustenabilitatea. Pe de altă parte, și-au exprimat îngrijorarea legată de costurile pe care le-ar putea aduce integrarea sustenabilității în afacerea lor. Concluzia a fost că orice inițiativă de informare, educare și consiliere, din partea companiilor mari și a băncilor, este așteptată și binevenită. Află mai multe despre strategia ING Bank de sustenabilitate aici. Află mai multe despre sustenabilitate în mediul de afaceri aici.

Vezi programul „Scale Out” dezvoltat împreună cu Romanian Business Leaders

RBL și ING vor fi alături de antreprenori pe întreg procesul de creștere, de la realizarea planului de extindere, până la implementarea acestuia.
ScaleOut 4×10 este un program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank, destinat antreprenorilor cu o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro, cu ambiții de creștere la nivel național și regional. 40 de companii românești din patru regiuni ale țării vor fi selectate pentru a intra in programul de mentorat.

ScaleOut - Romanian Business Leaders Summit (rbls.ro)

 

Vezi programul „Startarium” dezvoltat împreună cu Impact Hub

De la cursuri online la mentorat de business și oportunități de finanțare, în Startarium găsești tot ce ai nevoie ca să lansezi și să crești o afacere de succes.
Cea mai complexă platformă pentru antreprenori la început de drum, inițiată de ING și Impact Hub în 2016, îți oferă sprijin pe cele 4 verticale ale creșterii antreprenoriale. Know how, instrumente, o rețea de oameni și organizații la care poți apela și oportunități active de finanțare și dezvoltare.

www.startarium.ro

Vezi programul „Afaceri pentru Viitor” dezvoltat împreună cu Ambasada Sustenabilității

Programul constă într-o serie de podcasturi cu lideri importanți ai mediului de afaceri românesc, care abordează teme actuale legate de sustenabilitate. Antreprenorii invitați, clienți din divizia ING Business Banking din diferite sectoare ale economiei, ating, în fiecare episod, diverse aspecte ale sustenabilității în mediul de afaceri, cum ar fi: ce înseamnă un business sustenabil și ce pași concreți trebuie să facă mediul local de afaceri în tranziția către o economie durabilă.

Urmărește poveștile Antreprenorilor ING: