Mută-ți salariul la mai bine, la ING!

Pentru că muncim mult pentru el, în fiecare zi vrem mai mult de la salariul nostru. Mai multă flexibilitate, mai mulți bani puși deoparte, mai multă libertate la transferuri, mai puține bătăi de cap.

Mută-ți salariul la mai bine

Descoperă ce alte beneficii mai ai când îți muți salariul la noi.
Plătești cu telefonul la POS
Ai 0 comision de retragere la orice bancomat*
Scoți bani fără card de la orice bancomat ING
Primești o dobândă mai mică la creditul de nevoi personale

Mută-l și tu în Home’Bank, direct online

AppStore

Versiune minimă:
IOS 11.3

Google Play

Versiune minimă:
Android 7.0
2. Deschizi contul din aplicație, cu un card de debit de la altă bancă din țară.
Trebuie să ai peste 18 ani și rezidența fiscală în România.
3. Dacă totul e ok, primești cardul prin curier, gratuit, în maximum 7 zile lucrătoare.
0 comisioane la orice transfer
Ai 0 comisioane și la administrarea contului și a cardului, la transferuri și încasări în Lei sau Euro, în orice zi din luna de salariu. Totul în Home’Bank, ca să-ți fie și mai ușor. Și asta nu e tot. Vezi lista completă de taxe și comisioane.
Schimb valutar avantajos non-stop
Folosește cardul de salariu, fără grija cursului. Leii tăi sunt schimbați automat la un curs avantajos și la plata cu cardul, și în Home’Bank, în limita a 10.000 Lei/lună sau echivalentul în altă valută.
Și asta nu e tot. Vezi cursul.
Round Up - economisești în timp ce cheltuiești
Round Up rotunjește prin adaos fiecare plată cu cardul de debit sau cu telefonul (la POS sau online), până la următorul multiplu de 5. Tot ce e în plus se mută automat din contul tău curent în contul tău de economii.

100% online și ți-l trimitem gratuit acasă.**

Pentru a primi cardul ING, descarcă mai întâi aplicația pe telefon și urmează pașii de activare.

Pe loc, direct în ING Office.

Fă-ne o vizită în orice ING Office cu buletinul și primești pe loc contul, cardul și acces la aplicația ING Home’Bank. Dacă-ți surâde să ne vizitezi, ne poți lăsa datele și colegii noștri te vor contacta pentru a stabili împreună când e mai bine pentru tine să vii.
* Valabil pentru venituri recurente (salariu sau alte tipuri de încasări în Lei în contul ING Card Complet) de cel puțin 700 Lei / lună și cel puțin o plată lunară din acest cont către orice cont în afară de cele proprii. Pentru mai multe detalii consultă lista de taxe si comisioane.
** Trebuie să ai peste 18 ani, rezidența fiscală în România, un card de debit de la o altă bancă din țară și să nu fii deja client ING.