Ba da, ai gratuit cardul Gold cu multe beneficii incluse timp de 3 ani

Unele lucruri chiar sunt greu de crezut. Cum ar fi că ai toate beneficiile care vin la pachet cu ING Gold gratuit timp de 3 ani, doar dacă devii client ING până pe 31 iulie. Totuși, e adevărat.

Ce beneficii ai cu ING Gold:

Ai un card strălucitor

Card auriu de debit Visa ING Gold, gratis timp de 3 ani.

Instalează Home’Bank

Ai un card strălucitor

Card auriu de debit Visa ING Gold, gratis timp de 3 ani.

Retragi cash, fără comision, de oriunde din lume

Fie că o să ai nevoie de cash în București sau în Maldive, Grecia ori Noua Zeelandă, poți retrage de la orice bancomat* din lume, fără comisioane.

Încasezi și transferi lei și euro fără comision

Trebuie să primești sau să transferi bani? N-ai grijă, că ai zero comisioane pentru toate, chiar dacă vorbim de băncile din străinătate.

Asigurare de călătorie inclusă

Indiferent că s-a rătăcit bagajul, a întârziat avionul sau pățești altceva, ai asigurare de călătorie inclusă, atât pentru tine, cât și pentru familia ta.

Asistență rutieră inclusă oriunde în Europa

Cum sună asta? Ai plecat în excursie cu familia, doar că ai făcut pană sau pur și simplu nu mai merge mașina. Pentru astea, dar și altele ai asistență rutieră atât pe drumurile din România, cât și din Europa.

Cum îți iei ING Gold gratuit 3 ani

100% online, din Home’Bank

Descarci ING Home’Bank pe telefon și îți deschizi contul din aplicație folosind doar cartea de identitate valabilă. Trebuie să fii cetățean român, să locuiești în România și să ai peste 18 ani. Câteva tap-uri în Home’Bank și ai benficiile ING Gold gratis, timp de 3 ani.

Instalează Home’Bank

sau

Poți să vii în orice Office ING doar cu buletinul

*Unele bănci din străinătate percep comisioane de acces la bancomate. ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Înainte de a retrage banii, citește cu atenție mesajele de pe ecranul bancomatului.