Mută-ți salariul la mai bine, la ING!

Pentru că muncim mult pentru el, în fiecare zi vrem mai mult de la salariul nostru. Mai multă flexibilitate, mai mulți bani puși deoparte, mai multă libertate la transferuri, mai puține bătăi de cap
 

Ce primești dacă vii la ING

Oamenii spun că dintre toate băncile din România, cu noi se lucrează cel mai ușor*. Iată câteva dintre beneficiile pe care ți le oferim.

ING Bank
Home’Bank gratuit, cel mai ușor de folosit internet banking din România*
ING Bank
ZERO comisioane de retragere la orice bancomat, inclusiv în străinătate*
ING Bank
ZERO comisioane la transferuri și încasări către sau de la orice bancă
ING Bank
Curs valutar avantajos non-stop, atât pe card cât și în Home’Bank*
ING Bank
Carduri virtuale gratuite, pe care le faci și folosești pe loc, din Home’Bank
ING Bank
Plăți prin numărul de telefon către prieteni care au cont la ING sau la alte bănci
ING Bank
Round Up, opțiunea prin care economisești când cheltuiești
ING Bank
Plăți cu telefonul la POS prin ING Pay, Apple Pay sau Google Pay

Cum îți faci cont

ING Bank

Vii într-un ING Office

Fă-ne o vizită cu buletinul în orice sucursală și primești pe loc contul, cardul și acces la Home’Bank. Sau lasă-ne datele tale și te sunam pentru a stabili împreună întâlnirea.
ING Bank

100% online, din Home’Bank

Îți faci cont direct de pe telefon cu cartea de identitate și cardul tău de la altă bancă din țară. Trebuie să ai peste 18 ani, rezidența fiscală în România și să nu fii deja client ING.

Lasă-ne datele tale să te contactăm:

*„banca cu care este cel mai ușor de lucrat” - conform studiului Brand Performance Monitor realizat de Kantar in perioada ianuarie-iunie 2021; „cel mai usor de folosit internet banking din Romania” - conform studiului „Comparative assessment of mobile banking apps” realizat in perioada iulie-august 2021.
Unele bănci din străinătate practică comisioane de acces la bancomate. ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Înainte de a retrage banii, citește cu atenție mesajele de pe ecranul bancomatului.
Curs valutar personalizat în limita a 10.000 de Lei/lună.
Plățile de tip „jocuri de noroc” realizate cu cardul au un comision de 3,9 lei sau 0,8 eur per tranzacție, plus 1,9% din suma tranzacției, in functie de valuta contului.
ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București
Expo Business Park, strada Aviator Popișteanu, nr. 54A, clădirea nr. 3, sector 1, București, cod poștal 012095; Telefon: 031 406 2464; E-mail: contact@ing.ro.