×
ING Home’Bank
Fă-ți un cont 100% online
și primește cardul virtual pe loc.
Descarcă

Oferta ING Bank pentru salariații companiei Orange

Odată ce salariul tău a ajuns la ING, poți începe să te bucuri de toate avantajele care vin la pachet. Descoperi ING Home’Bank și ce înseamnă Internet Banking complet și profiți de toate beneficiile cardului tău de salariu, ING Card Complet. Astfel poți să ai acces la toate serviciile ING care te ajută să îți gestionezi singur banii și să fii în permanență informat despre situația ta financiară.

ING Card Complet – cardul tău de salariu:

ZERO lei până la 3 luni la asigurarea de sănătate ING Health Protect
ZERO comisioane la analiza dosarului pentru creditul ING Personal
ZERO comisioane la analiza dosarului pentru creditul ING Ipotecar
ZERO comisioane pentru retrageri de la orice bancomat
ZERO comisioane de deschidere și administrare cont și card
ZERO comisioane la încasări sau plăți (transferuri) de la/către orice bancă din lume
ZERO comisioane pentru activare și utilizare a serviciului de internet banking ING Home’Bank
Plăți cu telefonul la POS
Curs valutar avantajos non-stop

Beneficii extra pentru angajații Orange:

Reducere 6pp din marjă la descoperirea de card ING Extra'Rol

Emitere gratuită Card de Credit

Ofertă nouă!

Aplică pentru un produs sau serviciu ING

În orice ING Office

Doar completezi câmpurile de mai jos și apoi te contactăm noi. Programează o întâlnire

Fără drum la bancă

Descarci aplicația de internet banking ING Home’Bank și deschizi un cont de salariu online. Intră în Home’Bank

Lasă-ne datele tale să te contactăm:

Detalii despre oferta ta

Dacă vrei mai multe detalii despre ofertă poți contacta Ștefan cel Mare Polonă la
tel: 0314061236, 0730300133*, orice ING Office sau relații clienți la tel:*2ING
Valabil pentru venituri recurente în Lei, în contul ING Card Complet și cel puțin o plată pe lună din acest cont. Venituri recurente se referă la salariu sau alte tipuri de încasări lunare, în valoare de minimum 700 de Lei. Plată lunară înseamnă o plată cu cardul atașat contului ING Card Complet în magazin sau online, plata unei facturi sau un transfer în Lei din Home'Bank către alte conturi decât cele proprii. Unele bănci din străinătate practică comisioane de acces la bancomate. ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Înainte de a retrage banii, citește cu atenție mesajele de pe ecranul bancomatului. Cursul valutar personalizat este oferit în limita a 10.000 de Lei/lună.

Când ai sau aduci salariul la ING, iei un credit credit de nevoi personale de 35.000 lei pe 5 ani, cu asigurare, refinanțând un credit de la altă bancă, ai o dobânda fixă de 9,99% pe an, plătești lunar o rată de 743,47 lei și returnezi în final 46.876,14 lei, cu un DAE de 13,12%. Comision analiză dosar: 0 lei. Comision de rambursare anticipată: 0,5% sau 1% dacă perioada de timp rămasă din credit este mai mică, respectiv mai mare de 1 an. Taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliara: 87,6 lei. Taxa de ștergere la RNPM: 43,8 lei. Taxa modificare/prelungire RNPM: 65,7 lei. Valoarea primei de asigurare în prima lună este 63 lei, descrește odată cu soldul creditului și este inclusă în calcul DAE. Creditul poate fi acordat pe loc în cazul veniturilor din salarii și pensii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Exemplul este valabil până la 30 aprilie 2024.

Dacă vrei să iei un credit ipotecar ING 5Fix de 276.000 lei pe 22 ani și rambursat în 264 rate lunare egale, cu asigurare de viață: Dobânda fixa 5,79% pe an în primii 5 ani, ulterior variabilă trimestrial, indice IRCC (acum la valoare de 5,90%) plus marja fixă (2,29% p.a.). Comision analiză dosar: 0 lei. Valoarea asigurării de viață de grup (22 ani): 13.441,74 lei. DAE*: 9,48% pe an. Rezultă că ai de plătit o rată lunară de 1.851,19. În total, în 22 ani, vei da înapoi 581.233,91. În calculul DAE și al sumei totale de rambursat au fost incluse și asigurările de imobil: asigurarea PAD în valoare de 20 EUR pe an, și asigurarea facultativă cu cotă de primă de 0,10% din suma asigurată pe an, comision de administrare credit 0 lei, comision administrare cont curent 0 lei (cost valabil dacă încasezi venituri recurente de min. 700 lei/lună și faci minim o plată lunară, dar nu către conturile proprii - detalii la secțiunea Taxe și comisioane ING, altfel plătești 9 lei/lună), taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM) de 87,6 lei, taxa de stergere RNPM de 43,8 lei si taxa modificare/prelungire RNPM de 65,7 lei, taxa pentru înscrierea ipotecii imobiliare în Cartea funciara de 100 lei și 0,1% din suma împrumutată, respectiv cea de radiere de 75 de lei, taxa de evaluare a proprietății de maxim 790 lei (dacă optezi pentru un evaluator din lista ING). Poți opta pentru orice alt asigurător pentru oricare dintre asigurările asociate imobilului, respectiv evaluator acreditat ANEVAR în vederea evaluării imobilului adus în garanție. Exemplul este valabil pana la 30 aprilie 2024.

Dacă vrei să iei un ING Extra'ROL de 7.500 de lei pentru 12 luni, îți aduci veniturile recurente la noi și faci o plată lunară, vei avea: comision analiză dosar: 0 lei, comision cont curent 0 lei, dobândă formata din indice IRCC (acum la valoarea de 5,90% p.a) plus marja fixă maximă a bancii (10,55% p.a.), dobânda totală de 16,45% pe an, variabilă trimestrial. Dacă ai utilizat integral cei 7.500 de lei vei avea DAE: 21,03% pe an și vei rambursa total într-un an 8.185 cu o rata lunara de 682,08 lei. Dacă nu utilizezi linia de credit, suma minimă de plată este zero. Exemplu de calcul valabil până la 30 aprilie 2024.