×
ING Home’Bank
Fă-ți un cont 100% online
și primește cardul virtual pe loc.
Descarcă

Oferta ING Bank pentru membrii Sindicatului Invatamantului Preuniversitar al Judetului Hunedoara*

Odată ce salariul tău a ajuns la ING, poți începe să te bucuri de toate avantajele care vin la pachet. Descoperi ING Home’Bank și ce înseamnă Internet Banking complet și profiți de toate beneficiile cardului tău de salariu, ING Card Complet. Astfel poți să ai acces la toate serviciile ING care te ajută să îți gestionezi singur banii și să fii în permanență informat despre situația ta financiară.

Ofertă limitată

ING Card Complet – cardul tău de salariu:

ZERO lei până la 3 luni la asigurarea de sănătate ING Health Protect
ZERO comisioane la analiza dosarului pentru creditul ING Personal
ZERO comisioane la analiza dosarului pentru creditul ING Ipotecar
ZERO comisioane pentru retrageri de la orice bancomat
ZERO comisioane de deschidere și administrare cont și card
ZERO comisioane la încasări sau plăți (transferuri) de la/către orice bancă din lume
ZERO comisioane pentru activare și utilizare a serviciului de internet banking ING Home’Bank
Plăți cu telefonul la POS
Curs valutar avantajos non-stop

Beneficii extra pentru angajați:

Aplică pentru un produs sau serviciu ING

În orice ING Office

Doar completezi câmpurile de mai jos și apoi te contactăm noi. Programează o întâlnire

Fără drum la bancă

Descarci aplicația de internet banking ING Home’Bank și deschizi un cont de salariu online. Intră în Home’Bank

Lasă-ne datele tale să te contactăm:

Detalii despre oferta ta

Dacă vrei mai multe detalii despre ofertă poți contacta ING Office Deva 1 Decembrie la
tel: 0721139589, orice ING Office sau relații clienți la tel:*2ING
Valabil pentru venituri recurente în Lei, în contul ING Card Complet și cel puțin o plată pe lună din acest cont. Venituri recurente se referă la salariu sau alte tipuri de încasări lunare, în valoare de minimum 700 de Lei. Plată lunară înseamnă o plată cu cardul atașat contului ING Card Complet în magazin sau online, plata unei facturi sau un transfer în Lei din Home'Bank către alte conturi decât cele proprii. Unele bănci din străinătate practică comisioane de acces la bancomate. ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Înainte de a retrage banii, citește cu atenție mesajele de pe ecranul bancomatului. Cursul valutar personalizat este oferit în limita a 10.000 de Lei/lună.

Când ai sau aduci salariul la ING, iei un credit de 35.000 lei pe 5 ani, cu asigurare, refinantând un credit de la alta banca, ai o dobânda variabila de 11,89% pe an (IRCC 5,86% p.a. + 6,03% p.a. marja fixa a bancii), platesti lunar o rata de 776,61 lei si returnezi în final 49.107,04 lei, cu un DAE de 15,27%. Comision analiza dosar: 0 lei. Comision de rambursare anticipata: 0%. Taxa de înregistrare la Registrul National de Publicitate Mobiliara: 87,6 lei. Taxa de stergere la RNPM: 43,8 lei. Taxa modificare/prelungire RNPM: 65,7 lei. Valoarea primei de asigurare în prima luna este 63 lei, descreste odata cu soldul creditului si este inclusa in calcul DAE. Creditul poate fi acordat pe loc în cazul veniturilor din salarii si pensii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Exemplul este valabil pâna la 30 Septembrie 2024.

Dacă vrei să iei un credit ipotecar de 276.000 lei pe 22 ani și rambursat în 264 rate lunare egale, cu asigurare de viață: Dobânda: 8,15% pe an, variabilă trimestrial, indice IRCC (5,86%) plus marja fixă (2,29%). Comision analiză dosar: 0 lei. Valoarea asigurării de viață de grup (22 ani): 13811,1 lei. DAE: 9,39% pe an. Rezultă că ai de plătit o rată lunară de 2.251,58 lei. În total, în 22 ani, vei da înapoi 618.793,78 lei. În calculul DAE și al sumei totale de rambursat au fost incluse și asigurările de imobil: asigurarea PAD în valoare de 20 EUR pe an, și asigurarea facultativă cu cotă de primă de 0,10% din suma asigurată pe an, comision de administrare credit 0 lei, comision administrare cont curent 0 lei (cost valabil dacă încasezi venituri recurente de min. 700 lei/lună și faci minim o plată lunară, dar nu către conturile proprii - detalii la secțiunea Taxe și comisioane ING, altfel plătești 9 lei/lună), taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM) de 87,6 lei, taxa de stergere RNPM de 43,8 lei si taxa modificare/prelungire RNPM de 65,7 lei, taxa pentru înscrierea ipotecii imobiliare în Cartea funciara de 100 lei și 0,1% din suma împrumutată, respectiv cea de radiere de 75 de lei, taxa de evaluare a proprietății de maxim 790 lei (dacă optezi pentru un evaluator din lista ING). Poți opta pentru orice alt asigurător pentru oricare dintre asigurările asociate imobilului, respectiv evaluator acreditat ANEVAR în vederea evaluării imobilului adus în garanție. Exemplul este valabil pana la 30 Septembrie 2024

*Oferta ING Bank pentru salariatii unitatilor scolare membre ale Sindicatului Invatamantului Preuniversitar al Judetului Hunedoara care au semnat o conventie salariala.