var _vwo_code=(function(){ var account_id=67512, settings_tolerance=2000, library_tolerance=2500, use_existing_jquery=false, // DO NOT EDIT BELOW THIS LINE f=false,d=document;return{use_existing_jquery:function(){return use_existing_jquery;},library_tolerance:function(){return library_tolerance;},finish:function(){if(!f){f=true;var a=d.getElementById('_vis_opt_path_hides');if(a)a.parentNode.removeChild(a);}},finished:function(){return f;},load:function(a){var b=d.createElement('script');b.src=a;b.type='text/javascript';b.innerText;b.onerror=function(){_vwo_code.finish();};d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(b);},init:function(){settings_timer=setTimeout('_vwo_code.finish()',settings_tolerance);this.load('//dev.visualwebsiteoptimizer.com/j.php?a='+account_id+'&u='+encodeURIComponent(d.URL)+'&r='+Math.random());var a=d.createElement('style'),b='body{opacity:0 !important;filter:alpha(opacity=0) !important;background:none !important;}',h=d.getElementsByTagName('head')[0];a.setAttribute('id','_vis_opt_path_hides');a.setAttribute('type','text/css');if(a.styleSheet)a.styleSheet.cssText=b;else a.appendChild(d.createTextNode(b));h.appendChild(a);return settings_timer;}};}());_vwo_settings_timer=_vwo_code.init();

Fii free@ING Sub 24 de ani? Fă-ți cont cu 0 comisioane și 0 obligații

Hai să fii client ING

Free adică și liber, și gratis

Liber să do your thing. Gratis, adică n-ai comisioane la nimic. Trebuie să ai peste 18 ani, dar să nu fi împlinit 24 de ani, ca să-ți faci cont la noi fără obligații, doar cu chestii bune. Uite câteva dintre ele:

ING Bank
ZERO comisioane la transferuri și încasări către sau de la orice bancă*
ING Bank
Home’Bank gratuit, cel mai ușor de folosit internet banking din România***
ING Bank
Round Up, opțiunea prin care economisești când cheltuiești
ING Bank
Plăți cu telefonul la POS prin ING Pay, Apple Pay sau Google Pay
ING Bank
Scoți bani fără card de la orice bancomat ING
ING Bank
ZERO comisioane de retragere la orice bancomat**, inclusiv în străinătate
ING Bank
Cashback direct în Home'Bank de la magazinele partenere care îți plac ție
ING Bank
Plăți prin numărul de telefon către prieteni care au cont la ING sau la alte bănci
ING Bank
Carduri virtuale gratuite, pe care le faci și folosești pe loc
ING Bank
Cereri de plată direct din Home'Bank, ca să îți recuperezi banii de la prieteni pentru ieșirea în oraș pe care ai   plătit-o tu.
ING Bank

Cum îți faci cont

Simplu, vii într-un ING Office. Ne faci o vizită cu buletinul în orice ING Office și primești pe loc contul, cardul și acces la Home’Bank. Sau lasă-ne datele tale și te sunam pentru a stabili împreună întâlnirea.
ING Bank

100% online, din Home’Bank

Descarci ING Home’Bank pe telefon și îți deschizi contul din aplicație, cu un card de debit de la altă bancă din țară. Trebuie să ai peste 18 ani și rezidența fiscală în România. Dacă totul e ok, primești pe loc în Home’Bank cardul virtual atașat contului ING.

*Plățile de tip „jocuri de noroc” realizate cu cardul au un comision de 3,9 lei sau 0,8 eur per tranzacție, plus 1,9% din suma tranzacției, în functie de valuta contului.

**Unele bănci din străinătate practică comisioane de acces la bancomate. ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Înainte de a retrage banii, citește cu atenție mesajele de pe ecranul bancomatului. Cursul valutar personalizat este oferit în limita a 10.000 de Lei/lună

*** „Cel mai ușor de folosit internet banking din Romania” - conform studiului „Comparative assessment of mobile banking apps” realizat în perioada iulie-august 2021.

ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București
Expo Business Park, strada Aviator Popișteanu, nr. 54A, clădirea nr. 3, sector 1, București, cod poștal 012095; Telefon: 031 406 2464; E-mail: contact@ing.ro.