Ai credit de nevoi personale la degetul mare. Dobânda fixă 6,24% - 16,49%

Credit de nevoi personale cu banii pe loc direct din telefon

Ușor de luat, ușor de gestionat

Poți împrumuta până la 180000 lei

Primești banii pe loc, 100% online în Home'Bank sau în ING Office**

Rambursare direct din aplicație, cu reducere de rată sau perioadă

Închizi creditul la fel de ușor cum îl iei, 100% online, în Home'Bank

Simulare credit de nevoi personale

Poți simula un calcul dupa exemplul de calcul orientativ pe care îl personalizezi cu datele tale și afli costurile creditului.

Dacă ești client ING, găsești în HomeBank -> Produse -> ING Personal, suma exactă la care te încadrezi.
Venitul lunar net (minim 1000 de lei)
lei
Total de plată lunar, rate la bănci (inclusiv ING)
lei
Suma folosită din Card de cumpărături și Descoperiri de Card
lei
Suma**** la care mă încadrez pentru un credit nou pe 5 ani este: loading... lei, din care se scade valoarea creditelor de consum deja detinute la ING (daca este cazul)
err
Dobândă variabilă
Dobândă fixă
ING Personal cu dobândă fixă
De câți bani ai nevoie?
lei
Pe ce perioadă vrei creditul?
ani
Rată lunară:
lei
Micșorează-ți dobânda rapid prin:
Rate egale
Rate descrescătoare
Asigurare de viață (val. descrescătoare)* Asigurare de viață (val. descrescătoare)*%/12 pe luna
Comision lunar de administrare lei
Comision de analiză: 200 lei

Ești client ING?

Poți lua creditul pe loc, direct din ING Home’Bank. 100% online, fără niciun drum la bancă.

Nu ești client ING?

Lasă-ne datele tale și un consultant din ING Office te va contacta să îți ofere mai multe detalii.

Lasă-ne datele tale să te contactăm

Criterii de eligibilitate

  • Venit din contract de muncă cel puțin egal cu venitul minim pe economie.
  • Minim 1 an vechime în muncă, minim 6 luni vechime la actualul angajator și fără întreruperi mai mari de o luna în ultimul an.

! Simulările de credite la ING nu îți afectează șansele la credite

*Valoarea primei de asigurare de viață și șomaj de la NN Asigurări, dacă ai optat pentru ea.

**Valabil în cazul veniturilor din salarii și pensii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

***Discountul ECO se ofera pentru achizitia produselor prietenoase cu mediul, din categoria: mașini electrice sau hybrid plug-in cu emisii de carbon sub 50gCO2/km ; panouri solare sau fotovoltaice, echipamente care folosesc energie regenerabilă, echipamente verzi de mobilitate personală, echipamente care îmbunătățesc eficiența energetică a locuinței, stație de încărcare a mașinii la domiciliu și a sistemelor de control al energiei din locuință. Lista completa o poti consulta aici

Creditele pentru produse eco sau refinanțări de la alte bănci se pot acorda momentan doar în locațiile ING.


Exemplu de calcul reprezentativ: Când ai salariul la noi și vrei să iei un credit ING Foarte Personal suma nouă în valoare de 35.000 lei pe 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare egale, cu asigurare de viață și dobândă fixă de 11,49% pe an, plătești lunar o rată de 769,57 lei si returnezi în final 48.664,61 lei, cu un DAE de 15,11%. Comision acordare credit: 200 lei doar dacă angajatorul tău nu are convenție salarială cu ING. Comision de rambursare anticipată: 0,5% sau 1% dacă perioada de timp ramasă din credit este de este mai mică, respectiv mai mare de 1 an. Taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliară: 87,6 lei. Taxa de stergere RNPM: 43,8 lei. Taxa modificare/prelungire RNPM: 65,7 lei. Valoarea primei de asigurare în prima lună : 62,79 lei, nu este inclusă în rată și descrește odată cu soldul creditului. Creditul poate fi acordat pe loc, în cazul veniturilor din salarii și pensii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).Exemplul este valabil pana la 30 Iunie 2024


Exemplu de calcul reprezentativ: Când ai salariul la noi și vrei să iei un credit ING Foarte Personal suma nouă în valoare de 35.000 lei pe 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare egale, cu asigurare de viață și dobândă variabilă de 13,43%/an (formată din marjă fixă de 7,53% + indice IRCC, acum 5,90%), plătești lunar o rată de 804,08 lei si returnezi în final 50.765,22 lei, cu un DAE de 17,35%. Comision acordare credit: 200 lei doar dacă angajatorul tău nu are convenție salarială cu ING. Comision de rambursare anticipată: 0,5% sau 1% dacă perioada de timp ramasă din credit este de este mai mică, respectiv mai mare de 1 an. Taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliară: 87,6 lei. Taxa de stergere RNPM: 43,8 lei. Taxa modificare/prelungire RNPM: 65,7 lei. Valoarea primei de asigurare în prima lună: 62,79 lei, nu este inclusă în rată și descrește odată cu soldul creditului. Creditul poate fi acordat pe loc, în cazul veniturilor din salarii și pensii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Exemplul este valabil pana la 30 Iunie 2024.


Poți alege modalitatea în care faci rambursarea creditului, respectiv în rate egale (opțiune valabilă în Home’Bank/ Office ING) sau în rate descrescătoare (opțiune valabilă în orice Office ING). Pentru mai multe detalii intră pe https://ing.ro/persoane-fizice/credite/ing-personal#faq.Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale proprii, variația indicelui de referință IRCC ce poate determina creșterea ratei dobânzii și majorarea sumei de rambursat. De asemenea în cazul în care veniturile obținute sunt în altă valută decât cea a creditului, te expune riscului valutar. Consecințele nerambursării creditului conform condițiilor contractuale pot fi raportarea la Biroul de Credit și la Centrala Riscurilor Bancare, precum și declanșarea procedurilor de recuperare.

ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București
Cod de Identificare Fiscală: RO 6151100, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/16100/1994
Număr de înregistrare în Registrul Instituțiilor de Credit RB-PJS-40 024/18.02.99
ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București este înscrisă în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal cu notificările nr. 1568, nr.10127, respectiv cu notificarea nr.30590 pentru scopul autentificării clienților băncii.

****Suma afișată este orientativă și nu reprezintă un angajament contractual, ea poate varia în urma verificărilor punctuale făcute pe aplicația de credit. Suma nouă reprezintă un credit nou contractat de la ING Bank care exclude refinanțarea creditelor de consum deținute în prezent la ING Bank