Găsește-ți soundul
cu ING la Summer Well
De anul acesta suntem parteneri entuziasmați ai Summer Well. Doar că nouă, la fel de mult ca muzica de pe scenă, ne place muzica ta. Așa cum ești tu, pe veselie sau melancolie, de la alarma care te trezește dimineața până la sunetul pe care-l face POS-ul când dai cu cardul. Așa că vrem să ne bucurăm împreună de sound-ul tău, din lineup-ul de festival și din muzica ta de zi cu zi. Ne vedem la festival și, până atunci, urmărește-ne aici și pe Social Media să vezi ce minunății ți-am pregătit.
începe
în Bazar

Dacă nu ți-ai luat deja bilete, dă o fugă prin Bazar și ieși mai ieftin.

Ai între 18 și 23 de ani? Te bucuri de 20% cashback la achiziția unui bilet Summer Well.

Ai peste 24 de ani? Primești 10% cashback.

Intră în Bazar să vezi toate detaliile ofertei! Grăbește-te pentru că oferta este limitată! Mai mult decât bilete, găsești în Bazar reduceri la tot ce ai nevoie pentru vara ta perfectă: magazine cu îmbrăcăminte, sneakers, make-up, articole sportive, farmacii și multe altele.

Urmărește pașii, să ajungi rapid

6 rate. Fiindcă Summer Well e numai 1.

Ai merge la festival, dar nu vrei să rămâi cu bugetul descoperit? Dacă ai ING Credit Card, îți iei de acum bilet la Summer Well în 6 rate fără dobândă. Dacă nu ai încă, îți poți lua pe loc ING Credit Card din Home’Bank sau din orice ING Office și să începi să te pregătești pentru distracție.

Ești client ING?

Dacă-ți sună bine toate avantajele astea, hai în Home`Bank, aplicația ta de banking, în secțiunea Bazar.

Nu ești client ING?

Hai să vezi cum e! Lasă-ne datele tale și un coleg îți va povesti despre beneficiile ING.