Găsește-ți soundul
cu ING la Summer Well
De anul acesta suntem parteneri entuziasmați ai Summer Well. Doar că nouă, la fel de mult ca muzica de pe scenă, ne place muzica ta. Așa cum ești tu, pe veselie sau melancolie, de la alarma care te trezește dimineața până la sunetul pe care-l face POS-ul când dai cu cardul. Așa că vrem să ne bucurăm împreună de sound-ul tău, din lineup-ul de festival și din muzica ta de zi cu zi. Ne vedem la festival și, până atunci, urmărește-ne aici și pe Social Media să vezi ce minunății ți-am pregătit.
6 rate. Fiindcă Summer Well e numai 1.

Ai merge la festival, dar nu vrei să rămâi cu bugetul descoperit? Dacă ai ING Credit Card, îți iei de acum bilet la Summer Well în 6 rate fără dobândă. Dacă nu ai încă, îți poți lua pe loc ING Credit Card din Home’Bank sau din orice ING Office și să începi să te pregătești pentru distracție.

Câștigă o scurtătură spre Summer Well

Noi chiar vrem să te vedem dansând la festival, așa că îți dăm mai multe șanse de a-ți vedea gratuit artiștii preferați.

Prietenul adevărat din Home'Bank se cunoaște

Fă o plată către un prieten în luna iulie și intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 10 bilete la festival. Citește aici regulamentul.

Cardul de credit poate fi talisman norocos

Fă o tranzacție cu cardul de credit în perioada 14-28 iulie și intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 5 bilete la festival. Află mai multe aici, în regulament.

Ghicește sunetul

Ghiceste corect ce sunet se aude în postarile de pe Facebook, Instagram sau TikTok și poți să câștigi unul dintre cele 28 de bilete la Summer Well. Hai să citești și regulamentele aici.

Vezi listă de câștigători

Duet cu ING

Recreează într-un duet sunetul din video-ul de pe TikTok și poți câștiga una dintre cele 8 invitații duble la Summer Well. Hai să citești regulamentul aici.

Vezi listă de câștigători

Ești client ING?

Dacă-ți sună bine toate avantajele astea, hai în Home`Bank, aplicația ta de banking, în secțiunea Bazar.

Nu ești client ING?

Hai să vezi cum e! Lasă-ne datele tale și un coleg îți va povesti despre beneficiile ING.