Doar în noiembrie! Dobânzi mai mici la creditul ING Ipotecar

De ce să vii la ING?

Pre-aprobare financiară in Home'Bank sau în ING Office
-0,5 pp discount la dobânda fixă în primii 5 ani la creditul ING Ipotecar 5Fix
-0,3 pp discount de dobândă la creditul ING Ipotecar variabil
Garanția celui mai mic pret ING*
Aprobare financiară pe loc*

Descoperă simulatorul pentru credit ipotecar cu asigurare de viață

Valoare proprietate
Valoare avans minim (lei)
Ai un avans mai mare? (lei)
Pe ce perioadă vrei creditul? (ani)

Valoarea împrumutată lei

Credit ipotecar cu dobândă variabilă
Credit ipotecar cu dobândă fixă 5 ani ulterior variabilă

Credit ipotecar cu dobândă variabilă

Dobândă** 6,45% p.a.
Prima rată lunară: lei lei
Asigurare de viață (val. descrescătoare) ***: Asigurare de viață (val. descrescătoare) ***:%/12 pe luna
Comision lunar de administrare lei
Comision de analiză 900 lei

Credit ipotecar cu dobândă fixă 5 ani ulterior variabilă

Dobândă fixă % p.a.
Dobândă variabilă** % p.a.
Rata lunară primii 5 ani: 000 lei
Prima rată lunară începând anul 6: 000 lei
Asigurare de viață (val. descrescătoare) ***: lei
Comision lunar de administrare lei
Comision de analiză 900 lei

Ești client ING?

Află din aplicație, zona Produse > Credite > ING Ipotecar, exact câți bani poți împrumuta pentru casa ta.

Nu ești client ING?

Lasă-ne datele tale și un consultant din ING Office te va contacta să îți ofere mai multe detalii.

Lasă-ne datele tale pentru a te contacta!

Criterii minime de eligibilitate

 • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu venitul lunar net minim per aplicație de 1500 lei
 • Minim 1 an vechime în muncă și minim 6 luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o lună în ultimul an.
 • Maxim o locuință deținută deja în proprietate la momentul aplicației la credit
 • * Garantăm că îți vom oferi cel mai mic preţ pe care il avem pentru oferta aleasă de tine, de la inițierea aplicaţiei și până la acordarea împrumutului. Asta înseamnă că dacă vor apărea promoţii sau reduceri de dobândă, vei beneficia și tu de ele, automat. Aprobarea financiară pe loc este disponibilă doar pentru veniturile raportate la ANAF.
 • ** Formată din marja fixă + IRCC și este valabilă în cazul încheierii unei asigurări de viață de grup la NN Asigurări de Viață S.A. Indicele IRCC variază trimestrial.

 • Când vii să iei un credit ipotecar cu dobândă variabilă de la noi, în valoare de 400.000 de lei, pe 30 ani, cu asigurare de viață, plătești lunar o rată de 2488,9 lei și returnezi în final 943117,2 lei cu toate asigurarile incluse. Ai o dobândă anuală variabilă (marjă fixă de 002% + indice IRCC) de 006% și DAE 007%. Ai 900 lei comision pentru analiza dosarului, valoarea asigurării de viață (30 ani): 27613,0 lei inclusă în valoarea totală de rambursat, taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM) de 87,6 lei, taxa de stergere RNPM de 43,8 lei si taxa modificare/prelungire RNPM de 65,7 lei. Exemplul de calcul este valabil până la 31 Decembrie 2022 și are în vedere următoarele ipoteze: dobânda și toate costurile vor rămâne neschimbate pe întreaga perioadă de derulare a creditului și îndeplinești criteriile pentru a beneficia de 0 lei comision de administrare cont curent, adică încasezi venituri recurente la noi (min. 700 lei/lună) și faci minim o plată lunară, dar nu către conturile proprii (detalii la secțiunea Taxe și comisioane ING).


  Când vii să iei un credit ipotecar cu dobândă fixă de la noi, în valoare de 400.000 de lei, pe 30 ani, cu asigurare de viață, plătești lunar o rată de2794,1 lei și returnezi în final 1014193,4 lei cu toate asigurările incluse. Ai o dobândă anuală fixă în primii 5 ani de 007% și variabilă începând cu anul 6 (marjă fixă de 003% + indice IRCC) de 007% și DAE 009%. Ai 900 lei comision pentru analiza dosarului, valoarea asigurării de viață (30 ani): 28275,0 lei inclusă în valoarea totală de rambursat, taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM) de 87,6 lei, taxa de stergere RNPM de 43,8 lei si taxa modificare/prelungire RNPM de 65,7 lei. Exemplul de calcul este valabil până la 31 Decembrie 2022 și are în vedere următoarele ipoteze: dobânda și toate costurile vor rămâne neschimbate pe întreaga perioadă de derulare a creditului și îndeplinești criteriile pentru a beneficia de 0 lei comision de administrare cont curent, adică încasezi venituri recurente la noi (min. 700 lei/lună) și faci minim o plată lunară, dar nu către conturile proprii (detalii la secțiunea Taxe și comisioane ING).

 • ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București
 • Cod de Identificare Fiscală: RO 6151100, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/16100/1994
 • Număr de înregistrare în Registrul Instituțiilor de Credit RB-PJS-40 024/18.02.99
 • ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București este înscrisă în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal cu notificările nr. 1568, nr.10127, respectiv cu notificarea nr.30590 pentru scopul autentificării clienților băncii.