Înainte să cumperi, vezi dacă știi beneficiile ING.

Aplică pentru ING Credit Card

Mai ai cadouri de luat, vacanțe de organizat și-o casă de decorat? sHop pe loc cu ING Credit Card și ai rate extinse fără dobândă la magazinele partenere. Îți faci cardul pe loc, 100% online din Home'Bank sau în orice ING Office.

Cu ING Credit Card și Bazar, shoppingul e senzațional

Ia-ți ING Credit Card online sau în office

Intră în Home'Bank Produse > Credite > ING Credit Card și emite-ți un card de credit. Sau hai într-un office care-ți place și primești cardul fizic pe loc. Poți împrumuta până la 75000 lei (maxim trei venituri lunare nete)

Rate fără dobândă la parteneri

Cu ING Credit Card ai până la 18 rate cu dobândă 0% la o mulțime de comercianți. Aruncă o privire mai jos.

Rate fără dobândă oriunde în lume

Tot cu ING Credit Card ai și 3 rate cu dobândă 0% oriunde în lume* pentru tranzacții de peste 500 de lei, inclusiv la shopping online.

Cashback: din Bazar la tine în buzunar

Chiar dacă ai card de salariu sau ING Credit Card, vezi ce oferte găsești în Bazar. Cumperi și primești o parte din bani înapoi, direct în contul tău.

Shoppingul e și mai și la partenerii ING

Intră aici pentru a vedea lista actualizată a partenerilor.

Înainte să aplici,
verifică două chestii mici

Ca să îți faci ING Credit Card, trebuie îndeplinești următoarele condiții minime:

  • Ai cel puțin un an vechime în muncă și minimum 6 luni la actualul angajator.
  • Venitul tău lunar este cel puțin egal cu venitul minim net pe economie.

Ai ING Card Complet?
Bifează și restul de beneficii

Iată ce opțiuni îți mai poți poți activa și pe cardul de debit ca să devii cu adevărat as la shopping.

Round Up

Adică economisești când cheltuiești. Round Up rotunjește fiecare plată cu cardul de debit sau cu telefonul până la următorul multiplu de 5. Și tot ce e în plus se mută automat în contul de economii. Și se tot adună acolo. Activează-ți Round Up din Home’Bank>Produse>Economii și Investiții>Round Up.

Card virtual

Adică un card care trăiește la tine în telefon. Dacă vrei să ai un card separat numai pentru cumpărături, fie la POS, fie online, îți faci un card virtual. Este sigur, nu te costă nimic și știi mereu unde l-ai pus – în Home’Bank. Intră în aplicație și emite-ți cardul.

Ești client ING?

Ia-ți cardul de credit pe loc2, direct din Home’Bank. 100% online, fără niciun drum la bancă. Și tot în Home’Bank îți activezi Round Up.

Intră în Home’Bank

Nu ești client ING?

Lasă-ne datele tale. Un consultant ING te va contacta să îți ofere mai multe detalii despre ING Credit Card și te va ajuta să devii client.

Aplică acum

*Cu excepția țărilor Iran, Siria, Sudan, Coreea de Nord și Cuba.

**Creditul poate fi acordat pe loc în cazul veniturilor din salarii și pensii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

1Plata în rate nu este valabilă pentru magazinele Mobexpert Outlet.

2Plata în rate este valabilă pentru următoarele magazine Lem’s: Park Lake București, Mega Mall București, Vulcan Value Centre București, Elite Center Ghencea, Galeria Kaufland Câmpina, Ploiești Shopping City, Kaufland Buzău, Retail Park Pitești, Coresi Shopping Resort Brașov, Sibiu Shopping City, Vaslui, Roman, Promenada Mall Brăila, Vălenii de Munte, Galeria Kaufland Iași, Piatră Neamț, Deva, Huneodoara, Oradea, Curtea de Argeș, Târgu Mureș, Târgoviște, Giurgiu, Rădăuți, Galeria Kaufland Botoșani, Constanța, Orșova, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu, Jiul Shopping Center Petroșani, Motru, Albă Iulia, Slatina, Moreni, Pucioasa, Pitești, Călărași, Slobozia, Fetești, Timișoara calea Aradului.

3Planul de rate nu este valabil pentru magazinele partenere Rompetrol, marcate ca atare în stațiile de alimentare.

4Planul de rate nu este valabil pentru plata cu cardul la lockerele EasyBox Emag

5Planul de rate nu este valabil in magazinele partenere Carrefour Express, Carrefour Market si Supeco. Parteneriatul este valabil exclusiv in locatiile de tip Carrefour Hypermarket.

6Planul de rate este valabil doar pentru achiziții de pe www.summerwell.ro

7Oferta este valabila doar pe site-ul https://dyson.360.ro

8Plata în rate este valabilă doar la achiziționarea soluției de panouri fotovoltaice E.ON Solar Home de la E.ON Energie România S.A


Dacă iei un ING Credit Card de 9.600 lei ai 0 comision analiză, 0 lei comision administrare linie de credit, 35 lei pe an emitere card plastic și tot atât comision anual de administrare card perceput din al doilea an, 0% dobândă pentru plățile eșalonate în rate lunare și rambursate conform planului. Dacă retragi imediat în numerar toată suma vei avea dobânda 25,00% pe an, rată lunară 912,42 lei și DAE 28,97% iar într-un an vei da înapoi 10.984,09 lei. Exemplul este valabil până la data de 31 Decembrie 2023.