Pune-ne la încercare! Vino la ING și bucură-te de toate beneficiile

Hai să fii client ING

Ce primești dacă vii la ING

Oamenii spun că dintre toate băncile din România, cu noi se lucrează cel mai ușor*. Iată câteva dintre beneficiile pe care ți le oferim.

ING Bank
Home’Bank gratuit, cel mai ușor de folosit internet banking din România1
ING Bank
ZERO comisioane de retragere la orice bancomat, inclusiv în străinătate2
ING Bank
ZERO comisioane la transferuri și încasări către sau de la orice bancă2
ING Bank
Curs valutar avantajos non-stop, atât pe card cât și în Home’Bank3
ING Bank
Carduri virtuale gratuite, pe care le faci și folosești pe loc, din Home’Bank
ING Bank
Plăți prin numărul de telefon către prieteni care au cont la ING sau la alte bănci
ING Bank
Round Up, opțiunea prin care economisești când cheltuiești
ING Bank
Plăți cu telefonul la POS prin ING Pay, Apple Pay sau Google Pay

Ca să beneficiezi de toate cele
trebuie să îndeplinești două condiții:

Nu trebuie să-ți aduci salariul, doar să încasezi un minim de 700 de lei pe lună în cont.

Trebuie să faci cel puțin o plată pe lună din contul tău.

Cum îți faci cont

ING Bank

Vii într-un ING Office

Fă-ne o vizită cu buletinul în orice sucursală și primești pe loc contul, cardul și acces la Home’Bank. Sau lasă-ne datele tale și te sunam pentru a stabili împreună întâlnirea.
ING Bank

100% online, din Home’Bank

Îți faci cont direct de pe telefon cu cartea de identitate și cardul tău de la altă bancă din țară. Trebuie să ai peste 18 ani, rezidența fiscală în România și să nu fii deja client ING.

1 „banca cu care este cel mai ușor de lucrat” - conform studiului Brand Performance Monitor realizat de Kantar in perioada ianuarie-iunie 2021; „cel mai usor de folosit internet banking din Romania” - conform studiului „Comparative assessment of mobile banking apps” realizat in perioada iulie-august 2021.

2 Valabil pentru venituri recurente în Lei, în contul ING Card Complet și cel puțin o plată pe lună din acest cont. Venituri recurente se referă la salariu sau alte tipuri de încasări lunare, în valoare de minimum 700 de Lei: încasarea oricărui tip de venit recurent de la o companie sau PFA; încasări lunare de la o persoană fizică (de exemplu chirii, încasări de la rude etc.); depunere lunară a salariului în cont la bancomatul ING. Plată lunară înseamnă o plată cu cardul atașat contului ING Card Complet în magazin sau online, plata unei facturi sau un transfer în Lei din Home'Bank către alte conturi decât cele proprii. Unele bănci din străinătate practică comisioane de acces la bancomate. ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Înainte de a retrage banii, citește cu atenție mesajele de pe ecranul bancomatului. Cursul valutar personalizat este oferit în limita a 10.000 de Lei/lună.
Unele bănci din străinătate practică comisioane de acces la bancomate. ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Înainte de a retrage banii, citește cu atenție mesajele de pe ecranul bancomatului.

Plățile de tip „jocuri de noroc” realizate cu cardul au un comision de 3,9 lei sau 0,8 eur per tranzacție, plus 1,9% din suma tranzacției, in functie de valuta contului.

3 Curs valutar personalizat în limita a 10.000 de Lei/lună.

ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București
Expo Business Park, strada Aviator Popișteanu, nr. 54A, clădirea nr. 3, sector 1, București, cod poștal 012095; Telefon: 031 406 2464; E-mail: contact@ing.ro.