Linia de credit Rapid ING SRLeu pentru Microintreprinderi

linie-credit-rapid-ing-srleu-microintreprinderi

SRL-urile primesc creditul rapid, pe loc.
La fel ca oamenii.

 • fără birocrație, verificările se fac automat 
 • fără garanții imobiliare
 • până la 350.000 lei
Vreau linia de credit ING SRLeu

SRL-urile sunt și ele persoane. Persoane juridice, nu fizice, dar totuși persoane. Au și ele planuri. Planuri de afaceri, nu de vacanță. Dar și pentru astea ai nevoie de bani. Și pentru că SRL-urile și oamenii sunt atât de asemănători, ne-am decis să dăm și firmelor credit rapid. pe loc.

linie credit rapid SRL - ING
O linie de credit pentru SRL-uri de până la 350.000 lei

linie credit rapid SRL - ING

Poți să primești un credit rapid pentru SRL-ul tău între 35.000 lei și 350.000 lei, în funcție de datele financiare și non-financiare are companiei tale.

credit rapid microintreprinderi - ING
Un credit pentru SRL, cât ai spune “automatizare”

credit rapid microintreprinderi - ING

Clientul te plătește mâine, dar salariile trebuie să le dai azi? Nicio problema. Am automatizat tot procesul de acordare, ca să te ajutăm în momentele în care nu-ți permiți să ai răbdare. Asta înseamnă că ai acces la suma care ți-a fost aprobată imediat ce ai ieșit din Office.

credit microintreprinderi - ING credit SRLeu
Creditul ING SRLeu e accesibil

credit microintreprinderi - ING credit SRLeu

Singurele garanții sunt ipoteca mobiliară asupra conturilor de la ING și garanția personală a tuturor acționarilor cu cel puțin 25% din acțiuni.

avantaje credit microintreprinderi SRLeu - ING
Linia de credit SRL = Fără hartoage, fără du-te-vino.

avantaje credit microintreprinderi SRLeu - ING

E foarte simplu să obții o finanțare pentru SRL-ul tău.  De aceea, tot ce trebuie să aduci cu tine e actul de identitate. Pentru că am simplificat procesul de acordare și pentru că toate verificările necesare se fac automat. 

Obții credit rapid pentru SRL-ul tău, fără bătăi de cap
Obții credit rapid pentru SRL-ul tău, fără bătăi de cap

Obții credit rapid pentru SRL-ul tău, fără bătăi de cap

Nu e nevoie să vii în fiecare an la bancă cu documentele financiare ale companiei. Ne ocupăm noi de asta, cu un acord de interogare la ANAF semnat în Office. Imediat ce verificările au fost făcute, te anunțăm. 

Cât costă finanțarea SRL-ului?
Cât costă finanțarea SRL-ului?

Cât costă finanțarea SRL-ului?

ROBOR 1M + 6,5% dobândă anuală
Comision de acordare sau revizuire: 1% din suma creditată
Comision de neutilizare: 0% / an  
Comision de administrare la valoarea utilizată: 3% / an

Vezi toate, taxele și comisioanele liniei de credit ING SRLeu..

*Toți administratorii și toți actionarii care dețîn minimum 25% din acțiuni.

Linia de credit Instant se acordă pe o perioada nedeterminată, cu revizuirea anuală a facilității de credit. Analiză de prelungire a liniei de credit se realizează automat, în baza acordului ANAF semnat de către unul dintre administratorii companiei.

Ce sumă pot să obțin cu lina de credit rapid pentru microintreprinderi?

Cu linia de credit ING SRLeu poți să primești între 35.000 lei și 350.000 lei, în funcție de dimensiunea afacerii tale.

Cum utilizez linia de credit ING SRLeu?

Poți să folosești linia de credit pentru activitatea curentă a firmei, însă nu și pentru investiții. Adică pentru situații în care trebuie, de exemplu, să plătești un bilet la ordin sau un furnizor, dar fondurile din contul curent sunt insuficiente. Linia de credit va fi accesată automat pentru a acoperi suma care lipsește, în limita liniei de credit disponibilă.  

Pentru acoperirea liniei de credit, poți să alegi realimentarea automată zilnică. Asta înseamnă transferul automat al soldului contului curent Cont’ROL în contul liniei de credit, la finalul fiecărei zile. În felul acesta, prin reîntregirea liniei de credit, dobânda acumulată va fi mai mică.

Cum obțin linia de credit pentru ING SRLeu?

Poți să obții linia de credit ING SRLeu în două feluri:

 1. Apeși pe “Aplică online”, completezi informațiile solicitate și le trimiți. În cel mai scurt timp, un consultant ING te va contacta că să confirmi aplicația. Apoi, te așteptăm* în sediul ING ales de ține pentru completarea aplicației de credit. Semnezi documentația de credit și ai banii în cont instant.
  sau
 2. Vii direct în ING Office-ul de care aparții, în cazul în care ești deja clientul nostru, sau la orice Office în cazul în care vrei să devii client ING. Apoi pașii vor fi cei de mai sus.

* toți administratorii și toți acționarii care dețin minimum 25% din acțiuni.

Ce condiții trebuie să îndeplinească firma mea pentru a putea accesa linia de credit ING SRLeu?

Ca să înțelegi care sunt criteriile după care se analizează o companie, uite câteva din lucrurile esențiale la care ne uităm:
 • Firmă activă, înregistrată în România și organizată sub formă de SRL
 • Activitate în același domeniu pe parcursul a cel puțin doi ani financiari compleți 
 • O cifră de afaceri de cel puțin 400.000 lei și cel mult 9.000.000 lei în ultimul an financiar 
 • Să înregistreze profit în ultimul an financiar
 • Să aibă capitaluri pozitive
 • Să nu aibă un istoric negativ de plată la CRC, CIP (pentru companii) și Biroul de Credite (pentru asociați, administratori și Persoană Autorizată Unică)
 • Să nu înregistreze datorii la stat mai mari de 45.000 RON
 • Să nu aibă popriri active sau să nu fi avut popriri semnificative în trecut.

Ce documente trebuie să aduc pentru credit SRLeu?

Nu e nevoie să aduci documente financiare. Vii* în Office doar cu actul de identitate, iar de restul verificărilor ne ocupăm noi.

*toți administratorii și toți acționarii care dețin minimum 25% din acțiuni.

Ce garanții imi cereți pentru linia de credit ING SRLeu?

Nu sunt necesare garanții imobiliare. E nevoie doar de ipotecă mobiliară pe conturile deschise la ING și de garanția personală din partea tuturor asociaților care dețin minimum 25%.

Trebuie să fiu client ING ca să pot aplica pentru o linie de credit ING SRLeu?

Nu, linia de credit instant este destinată atât clienților existenți, cât și celor care devin clienți ING odată cu achiziția acestui produs. Ce contează e istoricul companiei tale. 
Dacă nu ești client ING, trebuie să deschidem mai întâi un cont curent la ING. Creditul poate în continuare să fie aprobat pe loc, dar ai acces la bani în maximum 5 zile calendaristice – cât durează deschiderea contului curent. Intră aici ca să vezi ce documente trebuie să aduci.

Cum rambursez linia de credit ING SRLeu?

Ca să nu ai întârzieri la plată, trebuie să rambursezi lunar, la data scadentă (pe care o alegi la început), cel puțin 10% din suma utilizată (dar minimum 500 lei), plus dobânda acumulată și comisionul de administrare. Poți să rambursezi integral sumele utilizate, în orice moment, prin transfer bancar în Home’Bank sau la AST. Sumele rambursate pot fi utilizate din nou.

Ce costuri am pentru creditul ING SRLeu?

Dobânda anuală pentru linia de credit este ROBOR 1M + 6,5%. Dobânda se calculează la cuantumul zilnic al sumei utilizate din linia de credit și se debitează lunar, în ziua de scadență pe care ai ales-o la început. 
Comision de acordare/ revizuire linie de credit: 1% 
Comision anual de administrare: 3%, se aplică la valoarea utilizată a facilității și se va percepe lunar, odată cu rata.
Comision de neutilizare: 0%.
 

Vezi toate taxele și comisioanele liniei de credit rapid SRLeu.

Ce trebuie să fac că să păstrez limita de credit pe o perioada mai lungă de timp?

Limita de credit se acordă pe o perioadă nedeterminată, dar este revizuită anual prin evaluarea companiei. Noi urmărim constant o serie de criterii de evaluare:

 • rulajul efectuat prin conturile de la ING
 • istoricul negativ la plata la Centrala Incidentelor de Plăți, Centrala Riscului de Credit sau Biroul de Credite, datorii la stat, popriri, întârzieri de plată la ING, inclusiv la contul curent.

Ce rulaj trebuie să fac?

Compania trebuie să realizeze semestrial, prin conturile deschise la ING, un rulaj egal cu minimum valoarea facilității. 

Rulajul semestrial se referă la rulajul realizat în ultimele 6 luni de la data verificării și ia în calcul încasările de la terți în oricare dintre conturile curente pe care compania le are deschise la ING. Dacă îndeplinești rulajul minim, eviți o dobândă mai mare și / sau diminuarea valorii

limitei de credit. În plus, compania păstrează un istoric pozitiv la banca ING și eviți blocarea accesului la linia de credit.