Pune preț pe pasiunile copiilor fără posibilități

Împreună, îi susținem să-și continue educația și să-și îndeplinească visurile

În satele din România există copii care au rezultate foarte bune la învățătură, care își doresc să devină psihologi, actori, programatori sau ingineri, însă care provin din familii cu dificultăți financiare, care nu îi pot susține sau care fac eforturi considerabile pentru a le susține educația.

Iar acești copii au nevoie atât de sprijin emoțional, cât și material pentru a-și urma visurile și pasiunile.

Pasiunile de preț merită susținute

Dincolo de ambiție și dorință, ei au nevoie și de lucruri concrete care-i ajută să-și îndeplinească visurile. Împreună cu Fundația Inimă de Copil putem sprijini copiii din peste 20 de sate din județele Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui, astfel încât să-și poată continua educația și să nu renunțe la pasiunile lor.
Ascultă câteva dintre poveștile lor și ajută-ne să le îndeplinim visurile!
Your browser doesn’t support HTML5 audio

Denisa pictează la liceu și își dorește să picteze și la facultate. Însă are nevoie de sprijin, căci știe cât de mult trebuie să muncească, iar visurile se îndeplinesc prin educație.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Iuliana iubește dansurile populare, tot ce ține de folclor și obiceiuri tradiționale. Știe că educația o va ajuta să se bucure de pasiunea pe care o are.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Alecsandru își dorește să dezvolte softuri și aplicații care să ajute lumea să evolueze. Însă nu poate face acest lucru fără susținerea celor din jur.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Pentru Georgiana cititul e ca o evadare din realitate și poarta către o lume fantastică. Visul ei este să devină profesoară de limba română și își dorește să meargă să studieze la facultate.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Mihaela are un aparat de fotografiat și multe amintiri. E studentă la Facultatea de Biologie și își dorește să aibă o carieră în cercetare. Pentru ea, educația e cel mai scurt drum către visurile îndeplinite.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Pentru Diana, drumeția este pasiunea care o liniștește cel mai mult. Își dorește să străbată munții în lung și-n lat, chiar dacă îi lipsește echipamentul. Și ea are nevoie de sprijin, ca să-și îndeplinească visurile.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Valentin iubește sportul. Îi place fotbalul, să alerge pe teren, să lucreze în echipă. Educația îl poate ajuta să-și urmeze pasiunea.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Alexandra n-a fost nici măcar la o piesă de teatru și îi lipsesc multe cursuri și exerciții de actorie. Știe că doar învățând va ajunge unde-și dorește.

Cum poți să ajuți?

Alături de Fundația Inimă de Copil ne dorim să punem preț pe pasiunile lor, să-i ajutăm să-și poată continua educația și să-și urmeze visurile. Poți contribui și tu printr-o donație sau poți să te implici în campania noastră din social media, pentru a face cunoscută această cauză.

Toți banii strânși vor fi folosiți de Fundație pentru a le oferi copiilor burse lunare de 250 lei/lună, ateliere de dezvoltare personală și sesiuni de consiliere pentru creșterea încrederii în sine.

Donează

Dacă ai Home’Bank, poți face o donație direct din aplicație, accesând bannerul campaniei sau intrând la secțiunea
Plăți > Donează.

Dacă nu ești client ING, poți dona direct în contul Fundației Inimă de Copil: RO98RNCB0141032886400001

Participă în social media

Scrie în comentarii la postările dedicate campaniei de pe paginile de Facebook sau Instagram ale ING România care era pasiunea ta când erai copil și dă tag unei persoane care te-a ajutat s-o urmezi, până pe 24 aprilie. Gestul tău va fi transformat într-o donație de 3 euro din partea ING pentru Fundația Inimă de Copil.

De ce am ales să sprijinim acest proiect?

Accesul la educație este unul dintre elementele esențiale ce contribuie la dezvoltarea unei societăți sănătoase și sustenabile. La ING, credem că lumea e mai frumoasă datorită oamenilor care își urmează pasiunile, care nu renunță la ceea ce iubesc și care vor să construiască un viitor mai bun pentru ei și pentru cei din jur. Ne dorim să încurajăm oamenii să facă mai mult din ceea ce le place și să-i ajutăm să își transforme visurile în realitate, indiferent că sunt copii sau adulți.

Despre Fundația Inimă de Copil

Înființată în decembrie 1996 de un mic grup de prieteni care își doreau să ajute câțiva copii ai străzii, misiunea Fundației Inimă de Copil este să redea speranța copiilor aflați în dificultate.

Astăzi, Fundația Inimă de Copil servește interesele unui număr mare de copii și tineri prin servicii sociale și de suport pentru copii și familii. Poveștile remarcabile, de cele mai multe ori sfâșietoare, ale copiilor ale căror vieți au fost schimbate datorită celor care donează, sunt motivul principal pentru care Fundația luptă în continuare.
Din 1996 până în prezent acțiunile realizate de Fundația Inimă de Copil au avut un impact pozitiv asupra a peste 15000 de copii, tineri și membrii familiilor lor, în special din județul Galați și 2-3 județe din zona de sud-est a României și au însemnat până la final de 2018 o investiție de 5 milioane de euro în programele sociale.

Află mai multe pe www.inimadecopil.ro.

Vezi regulamentul campaniei.
Împreună, punem preț pe pasiunile copiilor fără posibilități. #pasiunidepret