Ritmul tău pune ritm în inimile copiilor.

Ajută-ne să susținem continuarea misiunilor medicale pentru vindecarea copiilor cu malformații cardiace

banner-header-ing
imagine-header

Ritmul tău pune ritm în inimile copiilor.

Ajută-ne să susținem continuarea misiunilor medicale pentru vindecarea copiilor cu malformații cardiace.

#muzicapentruinimi

Liniștea e cel mai neliniștitor sunet

Pentru părinții ai căror copii se nasc cu malformații cardiace, liniștea este cel mai apăsător sunet. Liniștea care apare în sufletul lor până la momentul operației sau liniștea care apare după întrebarea „Mami, eu când mă fac bine?”.

Alături de Asociația Inima Copiilor ne dorim să facem zgomot și să spargem această liniște, susținând continuarea misiunilor medicale în Secția de cardiochirurgie de la Spitalul Marie Curie, pentru vindecarea copiilor cu malformații cardiace. Prin misiuni medicale lunare, medici specialiști cu experiență din străinătate vin în România, realizează operații și pregătesc specialiștii români aflați la început de carieră.

Cum poți să ajuți?

Poți să susții Asociația Inima Copiilor cu o donație sau poți să te implici în campania noastră din social media, pentru a face cunoscută această cauză.

Toți banii strânși din donații vor fi folosiți pentru a ajuta la continuarea misiunilor medicale din Secția de cardiochirurgie de la Marie Curie.

Donează

Dacă ai Home’Bank, poți face o donație direct din aplicație, accesând bannerul campaniei sau intrând la secțiunea Plăți > Donează.

Dacă nu ești client ING, poți dona direct în contul Asociației Inima Copiilor: RO96 BUCU 0463 3385 2511 RO01 sau online cu cardul pe www.inimacopiilor.ro.

Participă în Social media

@Facebook Comentează cu melodia sau numele melodiei care îți face inima să bată frumos și tare la videoul campaniei de pe pagina de Facebook ING România, până pe 18 decembrie. Gestul tău va fi transformat într-o donație de 3 euro din partea ING pentru Asociația Inima Copiilor.

@Instagram Folosește opțiunea Instagram Music și postează în stories până pe 18 decembrie, melodia care-ți face inima să bată frumos și tare, alături de #muzicapentruinimi și tag către pagina @ingromania, iar gestul tău este transformat într-o donație de 3 euro din partea ING pentru Asociația Inima Copiilor.

Vezi videoclipul campaniei

De ce am ales să sprijinim acest proiect?

Prin acțiunile de responsabilitate socială ne dorim să sprijinim programe ce contribuie la sănătatea financiară. Misiunile medicale sunt o soluție sustenabilă din punct de vedere financiar pentru sistemul de sănătate și îngrijirea copiilor cu malformații cardiace, pentru că oferă atât tratament micuților pacienți, cât și dezvoltarea capabilităților în sistemul medical.

Asociația Inima Copiilor este și una dintre asociațiile cele mai votate de colegii noștri în cadrul proiectelor de implicare a angajaților, iar în ultimii 2 ani, prin implicarea ING și a clienților noștri, am susținut financiar realizarea a 9 misiuni medicale pentru copiii cu malformații cardiace.

Misiunile medicale din Secția de cardiochirurgie de la Marie Curie au continuat și în perioada pandemiei, când alte centre din țară au fost închise, iar transferul în străinătate pentru copii a fost de multe ori imposibil. De aceea, e mai important ca oricând ca misiunile să continue și anul următor.

Despre Asociația Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor este o organizație nonprofit care ajută copiii cu boli grave, în special cardiace, din 2006.

Aceasta a construit la Spitalul Marie Curie unele dintre cele mai moderne spații medicale din sistemul public de sănătate: Secția de cardiochirurgie (proiect în valoare de peste 3,5 milioane de euro) și Secția de terapie intensivă nou-născuți (un proiect de peste 2,1 milioane de euro). Aici, Asociația a înființat și prima bancă de lapte matern din România, a renovat secțiile de cardiologie și neurochirurgie, a amenajat și dotat sala de operații pentru neurochirurgie și continuă să susțină, inclusiv financiar, secțiile construite și zeci de mici pacienți care au nevoie de ajutor.

Află mai multe pe www.inimacopiilor.ro.

Vezi aici regulamentul campaniei.

Hai să adunăm #muzicapentruinimi!