Dăruiește un #locdebine copiilor cu boli grave.

Dăruiește un #locdebine copiilor cu boli grave.

Ajută-ne să le oferim în timpul tratamentului o lume fermecată, cu personaje fantastice și curaj, în loc de ace, frică și durere.

banner-locdebine
imagine-header

Dăruiește un #locdebine copiilor cu boli grave.

Ajută-ne să le oferim în timpul tratamentului o lume fermecată, cu personaje fantastice și curaj, în loc de ace, frică și durere.

icon-scut-si-sabie

Marii eroi neînfricați nu apar doar în basme. Ei pot fi prezenți și în timpul tratamentelor din secțiile de onco-pediatrie.

Alături de Asociația M.A.M.E, ne dorim să transformăm teama de înțepături a celor mici în curaj, cu ajutorul ochelarilor și a aplicațiilor VR (virtual reality). Și, astfel, să le dăm posibilitatea să treacă mai ușor peste momentele mai dureroase din timpul tratamentului.

Cum îi ajută pe copii soluțiile VR?

În momentul în care vor primi tratamentul sau li se va lua sânge pentru analize, copiii vor călători într-o lume de poveste și se vor distra cu personaje simpatice virtuale, care le vor distrage atenția de la înțepătură.

Cum poți să ajuți?

Poți să susții proiectul asociației M.A.M.E cu o donație sau poți să te implici în campania noastră din social media, pentru a face această cauză cunoscută.

Toți banii strânși din donații vor fi folosiți pentru a dezvolta aplicații VR cu animații pe care copiii le vor vedea în timpul tratamentului. Aceste aplicații vor fi folosite de personalul medical în momentul injecțiilor, pentru a ajuta copiii din secțiile de onco-pediatrie din București.

Donează

Dacă ai Home'Bank, poți face o donație direct din aplicație, accesând bannerul campaniei sau intrând la secțiunea Plăți > Toate opțiunile > Donează. Dacă nu ești client ING, poți dona direct în contul asociației: RO22 INGB 0000 9999 0712 5068.

Participă în Social media

@Facebook
Arată-ne în comentarii, până pe 12 iunie, la postările despre campanie de pe pagina de Facebook ING România, ce #locdebine ai tu, dă tag unui prieten care să ni se alăture, iar gestul tău se transformă într-o donație de 3 euro din partea ING.

@Instagram
Arată-ne în Instagram stories, până pe 12 iunie, locul tău de bine, printr-o imagine, dă tag paginii @ingromania, folosește hashtagul #locdebine, iar gestul tău se transformă într-o donație de 3 euro din partea ING.

De ce am ales să sprijinim acest proiect?

Prin acțiunile de responsabilitate socială ne dorim să sprijinim programe ce contribuie la sănătatea financiară. Prin una din direcțiile noastre, sănătatea financiară a grupurilor vulnerabile, contribuim la un standard decent de viață, pentru cei mai putin norocoși.

Asociația M.A.M.E. este una dintre asociațiile votate de colegii noștri, ce a primit unul dintre granturile “Adoptă un proiect” în anul 2019, pentru o altă soluție digitală pentru copiii din Centrul Steluțelor. Prin campania actuală, ducem mai departe sprijinul de care micuții cu boli grave au nevoie.

Despre asociația M.A.M.E.

Asociația M.A.M.E. este o organizație nonprofit care, de aproape 12 ani, își desfășoară activitatea în beneficiul copiilor și tinerilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave din România, oferindu-le servicii de consiliere și recuperare psiho-socio-medicală. Asociația a mobilizat, de-a lungul anilor, resurse în valoare de peste 3 milioane de euro, cu scopul de a oferi sprijin finaciar unui număr de peste 2000 de pacienți cu boli grave ce au accesat servicii medicale la clinici din străinătate.

În anul 2014 a înființat Centrul Steluțelor, un centru de recuperare psiho-medicală, unde, până în prezent, peste 600 de copii bolnavi au beneficiat, gratuit, de consiliere medicală, nutrițională și psihologică.

În toți acești ani, a derulat peste 20 de proiecte cu rezultate concrete și a adus schimbări majore, pozitive, în viața a peste 10.000 de persoane bolnave, pentru care diagnosticul dur, lupta cu boala, criza din sistemul de sănătate, dar și lipsurile financiare au reprezentat obstacole majore în procesul de vindecare.

Află mai multe pe www.asociatiamame.ro.


Vezi aici regulamentul campaniei.

Hai să le oferim copiilor cu boli grave un #locdebine!