ING Bank  
ING Bank
 
  La mulți ani!

De ziua ta sperăm să primești cât mai multe cadouri de care să te bucuri. Dar hai să fim serioși. Știm cu toții, câteodată lucrurile nu stau chiar așa.
 
     
     
 
ING Bank Oricât ai încerca tot anul să dai indicii subtile și să te asiguri că toată lumea știe exact ce-ți dorești, oamenii din jurul tău n-o prea nimeresc. Fie greșesc modelul, fie nimeresc modelul, dar greșesc culoarea sau mărimea sau orice altceva se mai poate greși la un cadou.
 
     
ING Bank
 
  Tocmai de asta ne-am gândit să-ți facem o mică surpriză:  
  Luna asta ai reduceri speciale în ING Bazar*.  
 
ING Bank
 
Poți să-ți urezi “La mulți ani stilați” cu ofertele de fashion:
 
ING Bank
 
 
ING Bank
 
  Poți să-ți cumperi tot ce nu te aștepți să-ți ia altcineva de la:  
 
ING Bank
 
ING Bank
 
  Sau poti sa rezervi orice alta reducere din ING Bazar.

Tot ce trebuie să faci este să intri în ING Home'Bank în secțiunea ING Bazar și să îți rezervi oferta ta preferată. Apoi plătești folosind cardul tău ING și primești reducerea în portofelul tău electronic. Simplu.

Iar dacă nu ai încă ING Home'Bank, e la fel de simplu să-l activezi. Poți face asta online aici sau poți să dai o fugă până la ING Office-ul tău preferat și rezolvi totul pe loc. Nu te costă absolut nimic dacă alegi varianta cu parolă și SMS.
 
 
ING Bank Rezervă acum ING Bank
 
  Acum, singurul lucru care mai stă între tine și un cadou reușit e propria ta inspirație. Distracție plăcută la cumpărat și despachetat cadouri!  
 
 
ING Bank
 
 
  Cu drag,
Echipa ING
 
 
 
ING Bank Amsterdam NV
Sucursala Bucuresti
Str. Aviator Popișteanu, Nr. 54A, Clădirea nr. 3,
Sector 1, 012095 Bucuresti
Ref: CM/RT/443
Suntem online pentru tine
ne găsești pe:
Mail Twitter Facebook Youtube
www.ing.ro
 
 
  *Poți beneficia de fiecare dintre reducerile speciale o singură dată, numai în luna în care îți serbezi ziua de naștere.

Mesajul pe care tocmai l-ai primit își propune să te țină la curent cu ofertele, produsele și serviciile ING Bank sau ale partenerilor noștri. El respectă opțiunile exprimate de tine în acordul pentru transmiterea mesajelor de marketing. Pentru orice detalii suplimentare ne poți contacta aici.
Dacă ai prefera să nu mai primești astfel de mesaje, poți să te dezabonezi oricând cu un click aici, sau poți să îți modifici opțiunile, atât în ING Home’Bank (Setări Cont -Datele Mele -Editează datele de contact) cât și în sediile ING Bank.
Dacă alegi să te dezabonezi de la mesajele de marketing, în viitor îți vom trimite doar notificări de tip contractual-operațional și legal sau mesaje de informare.