ING Credit Card Poți primi cardul cu banii pe loc, ca să-ți iei tot ce vrei

3 rate cu 0% dobândă oriunde în lume*
Până la 18 rate cu 0% dobândă la parteneri
Iei cardul pe loc, fără alte acte**

Ai rate speciale la partenerii ING

E imposibil să nu-ți facă ceva cu ochiul:

avem supermarket-uri, farmacii, haine, cosmetice, gadget-uri și multe altele! Iar pentru unii dintre parteneri ai și extra reduceri în ING Bazar.

Stil

Casa

Timp liber

Frumusete

Sport

Electronice

Sanatate

Alimente

Copii

Masina

Lasă-ne datele tale de contact

 • *Cu excepția țărilor Iran, Siria, Sudan, Coreea de Nord și Cuba.
 • ** Valabil în cazul veniturilor din salarii și pensii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).
 • 1Plata în rate nu este valabilă pentru magazinele Mobexpert Outlet.
 • 2Plata în rate este valabilă pentru următoarele magazine Lem’s: Park Lake București, Mega Mall București, Vulcan Value Centre București, Elite Center Ghencea, Galeria Kaufland Câmpina, Ploiești Shopping City, Kaufland Buzău, Retail Park Pitești, Coresi Shopping Resort Brașov, Sibiu Shopping City, Vaslui, Roman, Promenada Mall Brăila, Vălenii de Munte, Galeria Kaufland Iași, Piatră Neamț, Deva, Huneodoara, Oradea, Curtea de Argeș, Târgu Mureș, Târgoviște, Giurgiu, Rădăuți, Galeria Kaufland Botoșani, Constanța, Orșova, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu, Jiul Shopping Center Petroșani, Motru, Albă Iulia, Slatina, Moreni, Pucioasa, Pitești, Călărași, Slobozia, Fetești, Timișoara calea Aradului.
 • 3Planul de rate nu este valabil pentru magazinele partenere Rompetrol, marcate ca atare în stațiile de alimentare.
 • 4Planul de rate nu este valabil pentru plata cu cardul la lockerele EasyBox Emag
 • 5Planul de rate nu este valabil in magazinele partenere Carrefour Express, Carrefour Market si Supeco. Parteneriatul este valabil exclusiv in locatiile de tip Carrefour Hypermarket.
 • 6Planul de rate este valabil doar pentru achiziții de pe www.summerwell.ro
 • 7Oferta este valabila doar pe site-ul https://dyson.360.ro
 • 8Plata în rate este valabilă doar la achiziționarea soluției de panouri fotovoltaice E.ON Solar Home de la E.ON Energie România S.A
 • Dacă vrei să iei un ING Credit Card de 5000 de lei pe 1 an: Dobânda: 25% pe an, fixă Rată lunară: 475,22 lei Comision administrare card: 35 lei/an DAE: 29,81% pe an Rezultă că într-un an vei da înapoi 5.738 lei în vederea calculării ratei lunare, DAE și a valorii totale de plată s-au luat în calcul ipoteza că valoarea totală a creditului este trasă imediat și în întregime, creditul se acordă pentru o perioada de un an și va fi rambursat în 12 luni în sume lunare egale, iar nivelul costurilor și al ratei dobânzii vor rămâne neschimbate pe întreagă perioada de derulare a creditului. Calculul nu are în vedere existența vreunui Plan de rate. Pentru un calcul personalizat, te așteptăm în orice ING Office.