Mulțumim!

Am înregistrat cererea ta și vrem să te asigurăm că suntem împreună și în această perioadă dificilă.

Cazul tau se afla acum la echipa noastra specializata. Pentru a-ti putea oferi un raspuns cat mai documentat trebuie sa luam in calcul toate informatiile, inclusiv normele de aplicare a noii Ordonante privind posibilitatea amanarii platilor pentru credite pana la 9 luni. Conform Ordonantei, acestea urmeaza sa fie publicate in urmatoarele zile. 

Te asiguram ca, imediat ce vom avea toate informatiile, vom analiza cazul tau si te vom contacta pentru a-ti oferi un raspuns.

Important de stiut: Momentan suntem in etapa de colectare a cererilor si informatiilor necesare analizei pentru a le avea disponibile si a actiona cat mai rapid de indata ce avem toate detaliile. Te rugam sa tii cont ca nu vom putea formula un raspuns pana la publicarea normelor metodologice ale Ordonantei mentionate mai sus.

Asemenea tie, facem tot posibilul sa ne adaptam in timp util schimbarilor care ne influenteaza pe toti. Cu totii ne confruntam cu o serie de provocari neprevazute si te asiguram ca acordam atentie sporita clientilor care au nevoie de sprijinul nostru.

Te așteptăm,
ECHIPA ING BANK