Cât cheltuiești
când nu te iubești?

Calculează-ți suma și primește un pic de ajutor ca să-ți fie mai ușor.
#unfollowselfhate

Dacă te trezești că te gândești „Nu sunt suficient. Nu țin pasul. Nu merit mai mult. Nu îmi place cum arăt.” Ne pare rău că treci prin asta. Însă calculatorul ăsta e pentru tine.

Știi că atunci când nu te iubești, te irosești. Dar știi și că dai mai mulți bani pe chestii care nu-ți fac bine?

Completează chestionarul și vezi cam cât te costă să nu te placi. În bani. În banii tăi.

Și apoi vezi cum te sprijinim noi să faci primii pași ca să-ți fie mai bine cu tine. Totul în colaborare cu specialiști de la Regina Maria și Banometru.

Completează chestionarul

*Sumele sunt calculate în funcție de răspunsurile tale și au la bază cheltuieli estimate declarate de respondenți într-un studiu cantitativ. Studiul a fost realizat împreună cu compania Mercury Research pe un eșantion reprezentativ de 614 de persoane, în decembrie 2022. ING nu stochează date personale în această campanie, toate răspunsurile tale sunt anonime. Dacă vrei să mai treci prin chestionar și să schimbi răspunsurile pe care le-ai dat (și care influențează suma rezultată), poți să o faci de câte ori dorești. Reia întrebările aici. Acest calculator nu reprezintă un tool de diagnostic al unor probleme emoționale, ci un prilej de conștientizare a unor comportamente financiare nesănătoase.