Episodul 9 – Milan Prusan și Georgian Marcu

  Alege platforma pe care să asculți episodul:

  Curiozitatea lunii: în ce să investesc banii? Cu Milan Prusan și Georgian Marcu

  Sunt investițiile pentru oricine? Dar cum intri în lumea investițiilor? Și... cam de câte feluri sunt de fapt? Și ce riscuri există atunci când investești? Sau... casa reprezintă cu adevărat o investiție pe termen lung? Ei bine, dacă la anul vrei să te apuci de investit și nu știi de unde să începi sau dacă vrei să îți diversifici investițiile, în acest episod afli răspunsuri și explicații fix despre acest subiect. Și cum altfel, dacă nu cu ajutorul a doi experți în domeniu: Milan Prusan și Georgian Marcu.

  Despre invitați

  Milan Prusan, Director general NN Investment Partners, susține că este mai sănătos să faci ceva cu banii decât să îi ai și atât. Milan crede că investițiile periodice te ajută să capeți experiență, să îți formezi o disciplină și, într-un orizont de timp nu foarte îndepărtat, să vezi și beneficiile. De asemenea, mai e de părere că investițiile sunt o alegere subiectivă, adică este important să ținem cont de propriile noastre obiective și așteptări financiare, care pot fi diferite de la o persoană la alta.

  Georgian Marcu e de părere că o locuință reprezintă cu adevărat o investiție dacă generează un profit din chirie sau vânzare. Consultant imobiliar și fondator Green Angels - Consultanță Imobiliară, Georgian spune că investițiile în imobiliare necesită mult studiu și experiență. De aceea, recomandă ca tinerii să pornească mai întâi de la mici obiective financiare și apoi, să crească treptat, către investițiile în locuințe.

  Despre Marian Hurducaș

  Antreprenor. Consultant de marketing și strategie de comunicare cu 15 ani de experiență. Media producer. La 16 ani deschideam prima dată un microfon de radio, astfel că jumătate din viața profesională mi-am petrecut-o în audio-vizual. Fan podcast. Mă recomandă vocea și talentul.  Și, evident, sunt curios de cine, ce, când, cum, unde, de ce.