Episodul 8 – Florin Costache și Raluca Săceanu

  Alege platforma pe care să asculți episodul:

  Curiozitatea lunii: cum rămânem în partea bună a Internetului? Cu Florin Costache și Raluca Săceanu

  Cum să nu picăm în plasele hackerilor și cum continuăm să navigăm în siguranță pe partea frumoasă a Internetului? În noul episod al podcastului Curious Lion discutăm despre cyber crimes și cybersecurity din două perspective: cea a omului de rând și cea a angajatorului. Pe românește, vorbim despre cum ne putem proteja bunurile digitale, adică datele personale, parolele sau chiar banii. Și nu putem face acest lucru fără oamenii cu experiență în domeniu: Florin Costache, Head Of ING Regional IRM Centre și Raluca Săceanu, Chief Operating Officer Smarttech247, o companie irlandeză lider de piață în operațiuni de securitate cibernetică.

  Despre invitați

  Florin Costache este Head of ING Regional Information Risk Management Centre și crede că nu te poți apăra de inamic fără să gândești ca el. Așa că e întotdeauna la curent cu ultimele tehnici folosite de atacatori, el însuși fiind un “white hacker”. Florin a coordonat implementarea programului ING Global de Reziliență la Atacurile Cibernetice în cadrul ING Bank România și este membru și supervizor al Echipei Globale de Răspuns la Incidente Cibernetice.

  Raluca Săceanu este Chief Operating Officer la Smarttech247. Raluca s-a alăturat companiei în 2014 și este responsabilă de strategia firmei, portofoliul de soluții și operațiunile globale. Raluca este expert in Information Security si asistă în mod regulat clienții cu privire la implementarea de inițiative strategice de securitate și protejarea datelor.

  Despre Marian Hurducaș

  Antreprenor. Consultant de marketing și strategie de comunicare cu 15 ani de experiență. Media producer. La 16 ani deschideam prima dată un microfon de radio, astfel că jumătate din viața profesională mi-am petrecut-o în audio-vizual. Fan podcast. Mă recomandă vocea și talentul.  Și, evident, sunt curios de cine, ce, când, cum, unde, de ce.