Episodul 7 - Evelina Nicula, Daniel Rogoz, Lucia Costea

  Alege platforma pe care să asculți episodul:

  Curiozitatea lunii: cum să ai un business de succes?

  Vorbim despre antreprenori și business-uri, cu accent pe cum faci un business să fie de succes și ce te face să fii un bun antreprenor, alături de Marian Hurducaș și invitații săi, Evelina Nicula, Daniel Rogoz și Lucia Costea. De la ei aflăm că pasiunea și dorința de-a face bine nu vor rămâne niciodată nerăsplătite. Înainte să dai play ar fi bine să asculți și episodul anterior, pentru că cel de astăzi este de fapt continuarea lui.

  Despre invitați

  Evelina Nicula & Daniel Rogoz sunt fondatorii Kinderpedia, un business social cu rol în rezolvarea problemelor de comunicare dintre profesori, copii și părinți. Daniel e puțin mai antreprenor decât Evelina, iar asta o spune chiar ea. Totuși, Evelina spune că a învățat să fie antreprenor și e de părere că e important să fii foarte pasionat și perseverent ca să reușești să atingi ceea ce-ți propui.

  Lucia Costea este co-fondator și CEO Secom, companie de referință pe piața de suplimente alimentare din România. A transformat, alături de soțul său, un business de familie în liderul de piață din industria suplimentelor alimentare. Lucia spune că este pasionată de domeniul în care activează și consideră că voința, autodisciplina, perseverența și dezvoltarea continua au ajutat-o să devină un antreprenor de succes.

  Despre Marian Hurducaș

  Antreprenor. Consultant de marketing și strategie de comunicare cu 15 ani de experiență. Media producer. La 16 ani deschideam prima dată un microfon de radio, astfel că jumătate din viața profesională mi-am petrecut-o în audio-vizual. Fan podcast. Mă recomandă vocea și talentul.  Și, evident, sunt curios de cine, ce, când, cum, unde, de ce.