Episodul 5 – Livia Baba & Andrei Roșca

  Alege platforma pe care să asculți episodul:

  Curiozitatea lunii: Cum să investesc în mine ca să-mi fie bine?

  Cum știi că a venit momentul oportun să investești în propria persoană? De ce să faci asta? Sau cu ce te va ajuta? În episodul 5 din noul sezon al podcastului Curious Lion aflăm că formula ideală a unei investiții personale depinde de trei variabile: banii investiți, nivelul de curiozitate al fiecăruia și, cel mai important, efortul de a aplica ceea ce înveți. 
  Alături de Marian Hurducaș și invitații săi, Livia Baba și Andrei Roșca, vei afla câteva perspective despre dezvoltarea personală și care e rolul ei în viața de zi cu zi: cum îți dai seama că e momentul să faci o schimbare în viața ta, cum să îmbini teoria cu practica ori cum te poate ajuta investiția personală și în carieră. Pe scurt, cum investești în tine ca să îți fie din ce în ce mai bine. 

  Despre invitați

  Livia Baba este fondator al companiei BLA Shine, specializată în servicii de curățenie și știe foarte bine că pentru a crește avem nevoie de un pic de ajutor. Odată cu investițiile în business, a conștientizat ce înseamnă o investiție în propria persoană și cum să o aplice și acasă, dar și la job. Pentru ea, investițiile personale sunt ca mersul pe bicicletă – odată ce pui în aplicare toate cunoștințele tale, vei vedea că ești deja pe drumul spre succes.

  Andrei Roșca este change strategist, fondator Whisper – Center for Strategic Change și host al podcastului ZeroPlus. Pasionat de oameni și sisteme, de la el aflăm că o dezvoltare personală sănătoasă începe în momentul în care îți conștientizezi propriile nevoi și încerci să îți maximizezi cunoștințele. În plus, aflăm dacă există o rețetă prin care te poți dezvolta și ce înseamnă cu adevărat o investiție în propria persoană.

  Despre Marian Hurducaș

  Antreprenor. Consultant de marketing și strategie de comunicare cu 15 ani de experiență. Media producer. La 16 ani deschideam prima dată un microfon de radio, astfel că jumătate din viața profesională mi-am petrecut-o în audio-vizual. Fan podcast. Mă recomandă vocea și talentul.  Și, evident, sunt curios de cine, ce, când, cum, unde, de ce.