Episodul 4 – Ana Maria Udriște & Eusebiu Burcaș

  Alege platforma pe care să asculți episodul:

  Curiozitatea lunii: Depinzi de viitorul banilor tăi?

  Sindromul impostorului îți poate încurca viitorul? Are evoluția banilor același efect? E mai mult despre noi sau mai mult despre bani? Ei bine, în episodul 4 din noul sezon al podcastului Curious Lion vom încerca să răspundem la câteva întrebări de natură... existențială. În acest episod vei afla, alături de Ana Maria Udriște și Eusebiu Burcaș, dacă viitorul banilor tăi depinde de tine sau tu depinzi de viitorul banilor tăi, cum au evoluat banii în funcție de societate și nevoile ei, dacă sunt un vehicul de încredere și dacă dau un start mult mai echitabil oamenilor, indiferent de locul și mediul în care aceștia s-au născut.

  Despre invitați

  Ana Maria Udriște este fondatoarea avocatoo.ro și „posesoare” de sindrom al impostorului, dar care, în ciuda lui, a făcut performanță pentru că a înțeles cum îl poate transforma în combustibil. Este avocatul industriei creative, a start-up-urilor și a producătorilor de new technologies, mereu la curent cu noutățile din digital și, după cum era de așteptat, nu pierde din vedere nici evoluția banilor.

  Eusebiu Burcaș este consultant și trainer financiar și este de părere că misiunea lui în viața asta e să inspire măcar un milion de oameni să ia „decizii financiare independente și să trăiască în bunăstare”. Vom afla de la el care este viziunea lui asupra banilor, cum evoluează și cum putem profita noi de asta?

  Despre Marian Hurducaș

  Antreprenor. Consultant de marketing și strategie de comunicare cu 15 ani de experiență. Media producer. La 16 ani deschideam prima dată un microfon de radio, astfel că jumătate din viața profesională mi-am petrecut-o în audio-vizual. Fan podcast. Mă recomandă vocea și talentul.  Și, evident, sunt curios de cine, ce, când, cum, unde, de ce.