Episodul 3 - Radu Tudoroiu, Ana Stoica & Matei Stănculescu

  Alege platforma pe care să asculți episodul:

  Curiozitatea lunii: Dragostea trece prin cont?

  Banii în cuplu: o problemă sau o aventură? În episodul 3 aflăm care-i treaba cu banii în cuplul Radu-Ana și cum privesc ei administrarea lor. Preferă experiențe sau acumularea de lucruri? Cei doi sunt un mix de antreprenoriat cu freelancing și aventură și, pentru ei, banii reprezintă o resursă de timp liber. Ce înseamnă acest lucru? Hai să-i asculți. Alături de ei se află și Matei Stănculescu, psiholog și trainer, care este atent la povestea lor și explică de unde vine această armonie în cuplul lor și ce presupune dinamica relațiilor atunci când vine vorba de bani, oferind exemple concrete.

  Despre invitați

  Radu Teodoroiu este unul dintre cei mai apreciați fotografi comerciali din România. Este un creativ, un antreprenor și un partener de excepție, cumpătat când vine vorba să ia decizii financiare.

  Ana Maria Stoica este partenera lui. De viață, de business, de aventură. La fel ca Radu, Ana este, la rândul ei, antreprenor din luna martie a anului trecut, cu o afacere care a devenit una dintre cele mai populare curățătorii din București.

  Matei Stănculescu este psiholog, coach și antreprenor, fondator al Mental Fitness România. Pentru el, banii înseamnă mai mult decât o sumă în portofel.

  Despre Marian Hurducaș

  Antreprenor. Consultant de marketing și strategie de comunicare cu 15 ani de experiență. Media producer. La 16 ani deschideam prima dată un microfon de radio, astfel că jumătate din viața profesională mi-am petrecut-o în audio-vizual. Fan podcast. Mă recomandă vocea și talentul.  Și, evident, sunt curios de cine, ce, când, cum, unde, de ce.