Episodul 10 – Stelian Muscalu

  Alege platforma pe care să asculți episodul:

  Curiozitatea lunii: Cu ce rămânem după 2021 și cum ne pregătim financiar în 2022? Cu Stelian Muscalu

  În primul episod al anului și, în același timp, ultimul din acest sezon, facem o mică recapitulare a tuturor curiozităților din 2021. Și nu singuri, ci împreună cu un invitat ce ne va ghida toate gândurile financiare: Stelian Muscalu. Discutăm retrospectiv, facem câteva predicții financiare pentru anul în curs, aflăm mici secrete și găsim inspirație pentru a fi mai buni. Financiar, personal sau profesional.

  Despre invitați

  Stelian Muscalu este jurnalist de televiziune de peste 20 de ani, specializat pe segmentul economic și financiar. Timp de zece ani a fost realizatorul uneia dintre cele mai importante emisiuni financiare din România, iar în prezent este analist economic și antreprenor. El consideră că o educație financiară corectă ne ajută să câștigăm nu doar bani, ci și timp, adică cea mai importantă resursă pe care o avem.

  Despre Marian Hurducaș

  Antreprenor. Consultant de marketing și strategie de comunicare cu 15 ani de experiență. Media producer. La 16 ani deschideam prima dată un microfon de radio, astfel că jumătate din viața profesională mi-am petrecut-o în audio-vizual. Fan podcast. Mă recomandă vocea și talentul.  Și, evident, sunt curios de cine, ce, când, cum, unde, de ce.