2 minute
Provocare: poți rezista 7 zile
fără portofel la îndemână?
2 minute
Provocare:
poți rezista 7 zile
fără portofel la îndemână?

Gândește-te cum ai putea să faci plățile online, dar să nu ai cardul lângă tine. Sau cum ar fi dacă vrei să comanzi o pereche de adidași și să vezi că ți-a expirat cardul fizic. Cum rezolvi repede-repejor situațiile de mai sus? Simplu. Cu un Card Virtual ING.

Daaar, hai să facem lucrurile un pic mai interesante. Cum ar fi să nu te atingi de portofel câteva zile? Pare aproape imposibil, nu? E, nu chiar.

7 zile fără portofel, 7 beneficii ca să vezi că poți și fără el
Luni

Prima zi e cea mai dificilă. Posibil chiar să te sperii de câteva ori când ieși din casă și-ți dai seama că lipsește ceva. Dar tu ține-te de plan în continuare și fă-ți un Card Virtual. Din mers. Îl emiți gratuit și instant din Home’Bank, iar el este activ imediat.

Marți

Nu te poți „lăsa de portofel” cu una, cu două... zile. Probabil că vei tresări când va trebui să plătești produsele la casă, și ia portofelul de unde nu-i. Dar îți aduci aminte că ți-ai făcut ieri un card virtual și poți plăti cu telefonul. Important e ca înainte să ajungi la casa de marcat, să-ți înrolezi cardul virtual într-o aplicație de plată, Google Pay sau Apple Pay.

Miercuri

3 zile fără portofel și mai-mai că poți spune că te-ai obișnuit. Ba chiar ești pregătit să faci cumpărături online, știind că dacă ai card virtual ești în siguranță în magazinele înrolate 3D Secure. Iar dacă vrei să nu te atingi de contul de salariu când cumperi pe net, îți faci repejor în Home’Bank un alt cont separat cu un card virtual atașat și îl alimentezi cu câți bani vrei tu. Gata, stai 100% liniștit chiar și când comanzi de pe site-uri mai puțin cunoscute.

Joi

Cardul virtual începe deja să-ți fie ca un prieten foarte bun. Și nu doar că este de nădejde, dar este numai și numai al tău și așa va fi mereu, pentru că este imposibil de rătăcit, de furat sau uitat.

Vineri

Mult a fost, puțin a rămas. Nu doar că acum ești foarte relaxat când pleci de-acasă fără portofel, dar ai și un motiv în plus de bucurie când știi că folosești mai puțin plastic.

Sâmbătă

6 zile fără portofel. Un fleac, nu l-ai folosit. Acum ești expert în manevrarea Cardului Virtual. Ți-ai făcut cont separat, l-ai redenumit „Vacanță” în Home’Bank și deja ai început să pui bani acolo. Când vrei să-l utilizezi, faci un card virtual atașat acelui cont și îl folosesti direct, fără să-ți mai transferi bani din contul de salariu.

Duminică

Parcă nu a fost așa de greu, nu? Acum te poți relaxa. Și mai ai un motiv să stai liniștit. Dacă se întâmplă ceva neașteptat, poți bloca temporar sau închide pe loc Cardul Virtual, și îți emiți altul instant, oricând vrei tu.

Portofel? Ce este acela? Următorul pas: încă 7 zile. Ce zici, poți?

Află mai multe despre Cardurile Virtuale ING și cât sunt ele de prea-prea și foarte-foarte, aici:
https://ing.ro/persoane-fizice/carduri-si-conturi/carduri-virtuale-ING

Cât de folositor ți-a fost acest conținut?
Share