Transferă bani
cu zero comision

Toate transferurile din Home’Bank au zero comision. Și le faci fără drumuri la bancă sau la bancomat. Deci mai mult timp pentru tine.

Trebuie doar să ai salariul la ING sau să virezi lunar 700 de lei în cont și să faci minimum o plată pe lună. Se pune ca transfer orice plată cu cardul la magazin, orice factură plătită sau orice transfer către un alt cont bancar, dar nu între conturile proprii.

Dacă vrei să le trimiți bani de cheltuială celor din familie, poți imediat, cu un transfer din Home’Bank.

Dacă vrei să transferi prietenilor sau colegilor banii de la prânz sau de unde au mai plătit pentru tine – tot din Home’Bank rezolvi. Dacă sunt și ei la ING, le transferi direct prin numărul de telefon, fără să mai faceți schimb de IBAN și date personale. Dacă sunt de la altă bancă*, comisionul tot zero rămâne.

Vezi cum faci transfer cu numărul de telefon 

Către un prieten tot la ING Către un prieten de la altă bancă

Plățile de tip „jocuri de noroc” realizate cu cardul au un comision de 3,9 lei sau 0,8 eur per tranzacție, plus 1,9% din suma tranzacției, in functie de valuta contului.

* AliasPay este un serviciu prin care poți face transferuri interbancare folosind numărul de telefon (da, adică nu mai e nevoie să știi pe de rost IBAN-ul beneficiarului, doar îl vezi și îl confirmi înainte să semnezi plata). Pentru asta, banca destinatarului plății trebuie să participe la program, iar destinatarul trebuie să se fi înrolat în AliasPay. Poți vedea aici lista actualizată a băncilor participante

Cât de folositor ți-a fost acest conținut?
Share