Linia de credit rapidă, ING SRLeu

linie-credit-rapid-ing-srleu-microintreprinderi

Și companiile primesc creditul rapid

 • până la 350.000 lei
 • fără birocrație, verificările sunt automate
 • fără garanții imobiliare
 • reînnoire facilă
Vreau linia de credit ING SRLeu

SRL-urile sunt și ele persoane. Persoane juridice, nu fizice, dar totuși persoane. Au și ele planuri. Planuri de afaceri, nu de vacanță. Dar și pentru astea ai nevoie de bani. Și pentru că SRL-urile și oamenii sunt atât de asemănători, ne-am decis să dăm și firmelor credit rapid. pe loc.

linie credit rapid SRL - ING
O linie de credit de până la 350.000 lei pentru companii mici

linie credit rapid SRL - ING

Puteți să primiți un credit rapid pentru compania dumneavoastră între 35.000 lei și 350.000 lei, în funcție de datele financiare și non-financiare.

credit rapid microintreprinderi - ING
Un credit pentru companii mici, cât ați spune “automatizare”

credit rapid microintreprinderi - ING

Clientul va face plățile  mâine, dar salariile trebuie să le plătiți azi? Nici o problemă. Am automatizat tot procesul de acordare, ca să vă ajutăm în astfel de situații. Asta înseamnă că veți avea  acces la suma care v-a fost aprobată imediat ce ați ieșit din Office.

credit microintreprinderi - ING credit SRLeu
Creditul ING SRLeu e ușor accesibil

credit microintreprinderi - ING credit SRLeu

Singurele garanții sunt ipoteca mobiliară asupra conturilor de la ING și garanția personală a tuturor acționarilor cu cel puțin 25% din acțiuni.

avantaje credit microintreprinderi SRLeu - ING
Linia de credit SRL = Un proces de acordare simplu și transparent

avantaje credit microintreprinderi SRLeu - ING

E foarte simplu să obțineți o finanțare pentru compania dumneavoastră.  De aceea, tot ce trebuie să aduceți este actul de identitate. Pentru că am simplificat procesul de acordare și pentru că toate verificările necesare se fac automat. 

Obțineți credit rapid pentru SRL-ul dumneavoastră
Obțineți credit rapid pentru SRL-ul dumneavoastră

Obțineți credit rapid pentru SRL-ul dumneavoastră

Nu e nevoie să veniți în fiecare an la bancă cu documentele financiare ale companiei. Ne ocupăm noi de asta, cu un acord de interogare la ANAF semnat în Office. Imediat ce verificările au fost făcute, vă anunțăm pentru a semna Actul adițional la contractul de facilitate de credit. 

Cât costă finanțarea SRL-ului?
Cât costă finanțarea SRL-ului?

Cât costă finanțarea SRL-ului?

ROBOR 1M + 6,5% dobândă anuală
Comision de acordare sau revizuire: 1% din suma creditată
Comision de neutilizare: 0%/an  
Comision de administrare la valoarea utilizată: 3%/an

Vezi toate, taxele și comisioanele liniei de credit ING SRLeu.

*Toți administratorii și toți acționarii care dețin minimum 25% din acțiuni.

Linia de credit se acordă pe o perioada nedeterminată, cu revizuirea anuală a facilității de credit. Analiza de prelungire a liniei de credit se realizează facil, în baza acordului ANAF semnat de către unul dintre administratorii companiei.

Aplică online

Ce sumă puteți obține cu linia de credit rapid pentru microintreprinderi?

Cu linia de credit ING SRLeu puteți primi între 35.000 lei și 350.000 lei, în funcție de dimensiunea afacerii dumneavoastră.

Cum puteți utiliza linia de credit ING SRLeu?

Puteți folosi linia de credit pentru activitatea curentă a companiei, însă nu și pentru investiții. Adică pentru situații în care trebuie, de exemplu, să plătiți un bilet la ordin sau un furnizor, dar fondurile din contul curent sunt insuficiente. 

Pentru acoperirea liniei de credit, puteți alege realimentarea automată zilnică. Asta înseamnă transferul automat al soldului contului curent în contul liniei de credit, la finalul fiecărei zile. În felul acesta, prin reîntregirea liniei de credit, dobânda acumulată va fi mai mică.

Cum obțineți linia de credit ING SRLeu?

Puteți obține  linia de credit ING SRLeu în două feluri:

 1. Apăsați butonul  “Aplică online”, completați informațiile solicitate și le trimiteți. În cel mai scurt timp, un consultant ING vă va contacta să confirmați datele. Apoi, vă așteptăm* în Office-ul ING ales  pentru completarea aplicației de credit. Semnați documentația de credit și  veți avea banii în cont instant.
  sau
 2. Veniți direct în ING Office-ul de care aparțineți, în cazul în care sunteți deja clientul nostru, sau la orice Office în cazul în care doriți să deveniți client ING. Apoi pașii vor fi cei de mai sus.

* toți administratorii și toți acționarii care dețin minimum 25% din acțiuni.

Ce condiții trebuie să îndeplinească compania mea pentru a putea accesa linia de credit ING SRLeu?

 • Companie activă, înregistrată în România și organizată sub formă de SRL
 • Activitate în același domeniu pe parcursul a cel puțin doi ani financiari compleți 
 • O cifră de afaceri de cel puțin 400.000 lei și cel mult 9.000.000 lei în ultimul an financiar 
 • Să înregistreze profit în ultimul an financiar
 • Să aibă capitaluri pozitive
 • Să nu aibă un istoric negativ de plată la CRC, CIP (pentru companii) și Biroul de Credite (pentru asociați, administratori)
 • Să nu înregistreze datorii la stat 
 • Să nu aibă popriri active sau să nu fi avut popriri semnificative în trecut.

Ce documente trebuie să aduceți pentru creditul ING SRLeu?

Nu e nevoie să aduceți documente financiare. Veniți* în Office doar cu actul de identitate, iar de restul verificărilor ne ocupăm noi.

*toți administratorii și toți acționarii care dețin minimum 25% din acțiuni.

Ce garanții sunt necesare pentru linia de credit ING SRLeu?

Nu sunt necesare garanții imobiliare. E nevoie doar de ipotecă mobiliară pe conturile deschise la ING și de garanția personală din partea tuturor asociaților care dețin minimum 25%.

Trebuie să fiți client ING pentru a aplica la linia de credit ING SRLeu?

Nu, linia de credit  este destinată atât clienților existenți, cât și celor care devin clienți ING odată cu achiziția acestui produs. Ce contează e istoricul companiei dumneavoastră. 
Dacă nu sunteți client ING, trebuie să deschidem mai întâi un cont curent la ING. Creditul poate în continuare să fie aprobat pe loc, dar veți avea  acces la bani în maximum 5 zile calendaristice – cât durează deschiderea contului curent. 
Intrați aici să vedeți ce documente sunt necesare pentru deschiderea de cont curent.

Cum rambursați linia de credit ING SRLeu?

Ca să nu aveți întârzieri la plată, trebuie să rambursați lunar, la data scadentă (pe care o alegeți la început), dobânda acumulată și comisionul de administrare. Puteți să rambursați integral sumele utilizate, în orice moment, prin transfer bancar în online banking. Sumele rambursate pot fi utilizate din nou.

Ce costuri are creditul ING SRLeu?

Dobânda anuală pentru linia de credit este ROBOR 1M + 6,5%. Dobânda se calculează la cuantumul zilnic al sumei utilizate din linia de credit și se debitează lunar, în ziua de scadență pe care ați ales-o la început. 
Comision de acordare/revizuire linie de credit: 1% 
Comision anual de administrare: 3%, se aplică la valoarea utilizată a facilității și se va percepe lunar, odată cu rata
Comision de neutilizare: 0%
Găsiți aici  toate taxele și comisioanele liniei de credit rapid SRLeu.

Cum puteți păstra limita de credit pe o perioadă mai lungă de timp?

Limita de credit se acordă pe o perioadă nedeterminată, dar este revizuită anual prin evaluarea companiei. Noi urmărim constant o serie de criterii de evaluare:

 • rulajul efectuat prin conturile ING
 • istoricul negativ de plată la Centrala Incidentelor de Plăți, Centrala Riscului de Credit sau Biroul de Credite, datorii la stat, popriri, întârzieri de plată la ING, inclusiv la contul curent.

Ce rulaj trebuie să aibă compania?

Compania trebuie să realizeze semestrial, prin conturile deschise la ING, un rulaj egal cu minimum valoarea facilității. 

Rulajul semestrial se referă la tranzacțiile realizate în ultimele 6 luni de la data verificării și ia în calcul încasările de la terți în oricare dintre conturile curente pe care compania le are deschise la ING. Dacă condiția de  rulaj minim este îndeplinită, se va evita  o dobândă mai mare, diminuarea valorii și/sau blocarea accesului la linia de credit, compania păstrând astfel un istoric pozitiv.