e-Commerce

Pentru bunul mers al afacerii dumneavoastră vă oferim ING WebPay.

ING WebPay este o soluție proprietară de e-Commerce a ING Bank, care ne permite să asigurăm o stabilitate foarte mare a aplicației. 

Acest serviciu răspunde nevoilor oricărui model de afacere, având experiența procesării tranzacțiilor online pentru comercianți, din diferite industrii din piața din România. Câțiva comercianți de top din piața din România care au ales soluția ING Webpay: 

Cu toții ne dorim să trecem cu bine peste aceste momente dificile și considerăm că este esențial să rămânem aproape de toți clienții noștri. De aceea, am pregătit o pagină dedicată cu toate informațiile necesare pentru a lua o decizie informată.

Beneficiile serviciului ING WebPay:

Toleranță 0 la frauda pe internet - comercianții ING Bank sunt automat înrolați în serviciul de autentificare 3DSecure2, care asigură autentificarea strictă a posesorului de card de către banca emitentă.
Flexibilitate – Serviciul ING WebPay se poate adapta pe diverse modele de afacere: tranzacții cu plăți recurente, link-uri la plată, plăți one click. Toate aceste opțiuni se pot integra cu majoritatea platformelor e-Commerce utilizate.
Consola ING WebPay – platforma securizată de management al operațiunilor, prin care aveți acces în timp real la tranzacțiile efectuate de către clienții dumneavoastră.
Încasare rapidă a tranzacțiilor e-Commerce - ING Bank oferă soluția de încasare a tranzacțiilor e-Commerce în cursul zilei următoare, Z+1 (Z= ziua/ data tranzacției).
Comision transparent, fără alte costuri cu serviciile adiționale, fără costuri cu intermediari, integratori și/ sau alți furnizori de servicii. Găsiți toate taxele și comisioanele aici.
Stabilitatea soluției tehnice - soluția tehnică aleasă de ING Bank are ca avantaj o autonomie extrem de crescută și disponibilitate la orice oră (24/7).

Acceptarea la plată a tuturor cardurilor emise sub sigla:

E-mail de confirmare a plății atât pentru furnizor, cât și pentru plătitor, pentru identificarea si reconcilierea facilă a tranzacțiilor.

Implementare și funcționalități

Implementare rapidă și eficientă

 • Instalarea serviciului ING WebPay este simplă și se realizează pe baza unei documentații tehnice pusă la dispoziție de către bancă;
 • Suport tehnic este gratuit, atât în perioada de instalare, cât și în cea post-instalare;
 • Implementarea tehnică este eficientă pentru comercianții care lucrează cu: Content Speed, Gomag, Merchant Pro, Blugento
 • Beneficiați de plugin-uri pentru instalare pentru platformele: Magento, Woo Commerce, Presta Shop, php, Opencart

Funcționalități gândite pe specificul afacerii dumneavoastră pentru creșterea ratei de conversie a clienților

 • One click payment - păstrarea istoricului informațiilor introduse: număr card, data expirării pentru plăți viitoare;
 • Plăți recurente (plăți recurente de tip abonament). Clientul plătește o singură dată, iar la următoarea scadență, plata se va efectua automat, fără ca acesta să fie nevoit să facă o altă plată. 
 • Pay by link - plată pe baza informațiilor de plată personalizate;
 • Pagina de plată personalizată cu logo-ul propriu și adaptată utilizării de pe telefonul mobil.
 • Plăți online în rate fără dobândă, cu cardurile de credit ING Bank.
   

Contact

Pentru mai multe detalii este necesară o discuție cu un consultant specializat ING.
Vă rugăm să vă adresați Managerului Dumnevoastră de Relație.