Banca ING a început afacerile în România concentrându-se pe companii mari. Este practic prima bancă cu prezența globală care a decis să deruleze afaceri în România, după 1990. Suntem, deci, în această piață încă de la început, sub numele de „Midcorporate Banking”.

În cei peste 20 de ani de experiență, am învățat că așa cum nu există o rețetă universal valabilă pentru administrarea unei afaceri, nu există nici o rețeta generală pentru a servi companiile ca a dumneavoastră. Am învățat că nevoile și realitățile acestor firme sunt unice.

Realizăm că în aria dumneavoastră de acțiune sunteți un pol esențial pentru economia respectivului județ sau chiar a regiunilor din vecinătate. Este și motivul pentru care la rândul nostru ne-am organizat regional, pentru a avea aceeași perspectivă.

Și dacă de peste 20 ani reușim să ne surprindem pozitiv clienții, acest lucru îl datorăm în mare parte faptului că am crescut, ca expertiză și calificare, cu ajutorul interacțiunii cu firme ca a dumneavoastră. Relația de încredere și de durata este ingredientul care ne motivează în această interacțiune.