Banca ING a inceput afacerile in Romania concentrandu-se pe companii mari. Este practic prima banca cu prezenta globala care a decis sa deruleze afaceri in Romania, dupa 1990. Suntem, deci, in aceasta piata inca de la inceput, sub numele de „Midcorporate Banking”.

In cei peste 20 de ani de experienta, am invatat ca asa cum nu exista o reteta universal valabila pentru administrarea unei afaceri, nu exista nici o reteta generala pentru a servi companiile ca a dumneavoastra. Am invatat ca nevoile si realitatile acestor firme sunt unice.

Realizam ca in aria dumneavoastra de actiune sunteti un pol esential pentru economia respectivului judet sau chiar a regiunilor din vecinatate. Este si motivul pentru care la randul nostru ne-am organizat regional, pentru a avea aceeasi perspectiva.

Si daca de peste 20 ani reusim sa ne surprindem pozitiv clientii, acest lucru il datoram in mare parte faptului ca am crescut, ca expertiza si calificare, cu ajutorul interactiunii cu firme ca a dumneavoastra. Relatia de incredere si de durata este ingredientul care ne motiveaza in aceasta interactiune.

Vrem sa fim contactati