Intelegem nevoia firmei dumneavoastra de reactie rapida pe piata valutara prin intermediul tranzactiilor de curs de schimb, pe baza unor informatii actualizate. Realizam cat de important este cursul potrivit la momentul potrivit. Stim de asemenea ca volumul de tranzactionare este diferit de la client la client si ca rate de schimb valutar potrivite pot aduce economii importante afacerii dumneavoastra.

Pornind de la aceste nevoi, am gandit o platforma prietenoasa pentru tranzactiile de curs de schimb prin care ne adaptam oferta catre dumneavoastra propunandu-va rate de schimb preferentiale, in functie de volumul anual de schimburi valutare.

Planificare eficienta
Planificare eficienta

Planificare eficienta

Cursurile sunt corelate cu rulajul de schimburi valutare pe care care le-ati efectuat prin ING si de rulajul suplimentar pe care estimati ca il veti putea tranzactiona in urmatoarele 12 luni (fie prin cresterea afacerii dumneavoastra, fie prin transferul rulajului de la alte banci).

Schimb valutar avantajos
Schimb valutar avantajos

Schimb valutar avantajos

Beneficiati de cursuri avantajoase indiferent de suma schimbata per tranzactie.

Tranzactii rapide
Tranzactii rapide

Tranzactii rapide

Efectuati cu usurinta tranzactiile direct prin ING Home`Bank, fara a mai fi necesara deplasarea la banca, convorbiri telefonice sau utilizarea altor platforme de schimb valutar.

Totul sub control
Totul sub control

Totul sub control

Va oferim buletine zilnice de informare din partea ING Research. Acesta este unul din cele mai documentate birouri de analiza economica, pentru luarea deciziilor potrivite, la momentele potrivite.

Vrem sa fim contactati